Fotbal. CS Hunedoara a câştigat amicalul cu Unirea Alba Iulia

9 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Formaţia hunedoreană îşi continuă seria meciurilor amicale de pregătire, iar vineri după amiază a jucat pe arena Michel Klein în compania celor de la Unirea Alba Iulia.

Jocul de verificare s-a disputat în final, după ce a fost amânat din diverse motive de două ori în cursul săptămânii. Echipa din Alba Iulia s-a aflat la primul joc amical din sezonul de pregătire, dar a demonstrat că stă bine în teren, iar replica pe care a dat-o formaţiei hunedorene a fost una deosebit de bună, întâlnirea fiind apreciată pozitiv de ambii antrenori.
Unirea Alba Iulia a condus la pauză cu 2-0, graţie golurilor înscrise de către Andrei David (min.10) şi Răzvan Fetiţa (min.19) iar hunedorenii au egalat prin Bloj (min.58) şi Iacob (min. 89) şi au tranşat victoria prin… portarul Raţă (min. 90+2) la ultimele faze ale jocului, care a trimis balonul în poarta adversă, la o lovitură de colţ executată de către Herci. De menţionat că Unirea Alba Iulia a avut şi un gol anulat, pentru o poziţie clară de afară din joc.
Antrenorul Raul Spătaru s-a declarat mulţumit de modul în care au evoluat jucătorii hunedoreni, care au avut mai multă iniţiativă şi au controlat în mare parte jocul, deşi uneori au fost surprinşi de către jucătorii din ofensiva oaspeţilor, mai cu seamă incursiunile lui Fetiţa şi Circov, fiind foarte periculoase.
CS Hunedoara: Raţ, Mardare, Kovacs, Radicof, Marinca, Bujor, Tiric, Robert Cristian, Bloj, Vasinc, Iaco. Au mai jucat: Lefter, Pădure, Herci, D. Crăciunescu, Cicurescu, Bortaş şi Casoni. Antrenori: Raul Spătaru şi Daniel Dăscălescu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal. Jiul Petroşani a ratat promovarea din cauza noului virus

Vestea a căzut ca un trăznet în curtea campioanei judeţului Hunedoara, CSM Jiul Petroşani, care a aflat că are în...

Dublă victorie pentru Florentina Marincu la Cupa României

Stadionul Iolanda Balaş-Sotter din Capitală a fost gazda ediţiei din acest an a primei competiţii atletice pentru seniori organizată de...

Produsele românești merită susținute. Află cum poți cumpăra mustul din inima Transilvaniei

Podgoria Târnave, cea mai întinsă din întreaga Transilvanie, adună de sute de ani seva viței-de-vie cultivate pe aceste meleaguri. Descoperirile...

Închide