Fotbal. CS Hunedoara a câştigat amicalul cu Unirea Alba Iulia

Formaţia hunedoreană îşi continuă seria meciurilor amicale de pregătire, iar vineri după amiază a jucat pe arena Michel Klein în compania celor de la Unirea Alba Iulia.

Jocul de verificare s-a disputat în final, după ce a fost amânat din diverse motive de două ori în cursul săptămânii. Echipa din Alba Iulia s-a aflat la primul joc amical din sezonul de pregătire, dar a demonstrat că stă bine în teren, iar replica pe care a dat-o formaţiei hunedorene a fost una deosebit de bună, întâlnirea fiind apreciată pozitiv de ambii antrenori.
Unirea Alba Iulia a condus la pauză cu 2-0, graţie golurilor înscrise de către Andrei David (min.10) şi Răzvan Fetiţa (min.19) iar hunedorenii au egalat prin Bloj (min.58) şi Iacob (min. 89) şi au tranşat victoria prin… portarul Raţă (min. 90+2) la ultimele faze ale jocului, care a trimis balonul în poarta adversă, la o lovitură de colţ executată de către Herci. De menţionat că Unirea Alba Iulia a avut şi un gol anulat, pentru o poziţie clară de afară din joc.
Antrenorul Raul Spătaru s-a declarat mulţumit de modul în care au evoluat jucătorii hunedoreni, care au avut mai multă iniţiativă şi au controlat în mare parte jocul, deşi uneori au fost surprinşi de către jucătorii din ofensiva oaspeţilor, mai cu seamă incursiunile lui Fetiţa şi Circov, fiind foarte periculoase.
CS Hunedoara: Raţ, Mardare, Kovacs, Radicof, Marinca, Bujor, Tiric, Robert Cristian, Bloj, Vasinc, Iaco. Au mai jucat: Lefter, Pădure, Herci, D. Crăciunescu, Cicurescu, Bortaş şi Casoni. Antrenori: Raul Spătaru şi Daniel Dăscălescu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.