Dublă victorie pentru Florentina Marincu la Cupa României

9 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Stadionul Iolanda Balaş-Sotter din Capitală a fost gazda ediţiei din acest an a primei competiţii atletice pentru seniori organizată de către Federaţia Română de Atletism, în această perioadă de pandemie.

Cupa României Open pentru seniori a reunit la startul întrecerilor cei mai buni atleţi din România ai momentului, iar rezultatele au demonstrat că indiferent de situaţia dramatică prin care trec sportvii, aceştia muncesc la antrenamente.
Deveanca Florentina Marincu Iuşco (foto) (legitimată la LPS Cetate Deva), calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de săritură în lungime, şi-a atins obiectivul pentru acest prim concurs şi aşa cum preciza vineri în interviul pe care l-a acordat cotidianului nostru, a câştigat ambele probe la care a participat în competiţia de la Bucureşti. Vineri, Florentina Marincu-Iuşco s-a impus cu o săritură care a măsurat 13,84 m, în proba de triplusalt, ea fiind urmată în clasament de Diana Ana Maria Ion (CSM Oneşti), 13,00 m, şi de Andreea Simona Lefcenco (CS Farul Constanţa/CSU Piteşti), 12,68 m. Sâmbătă seara, deveanca a câştigat şi proba de săritura în lungime cu o bună performanţă (6.40m) care demonstrează că eleva antrenorului Nicolae Alexe este pe un trend ascendent şi că vizează rezultate bune la viitoarele competiţii la care va participa.
Andrei Răzvan Deliu (legitimat la SCM Deva) a câştigat proba de săritură cu prăjina cu un rezultat 4.40 m, sub performanţele sale personale, iar colega sa de club, Antonia Irimia, a încheiat proba de locul secund cu o săritură care a măsurat 3.00 m.
Următoarea competiţie organizată de către Federaţia Română de Atletism este finala Campionatului Naţional rezervat juniorilor U18, ediţia 2020, care se va desfăşura tot la Bucureşti, în perioada 14-15 august, dar aşa cum au precizat organizatorii, singura proba de semifond care va avea loc este proba de 800 m (dar nu se aleargă pe culoarul 1).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Produsele românești merită susținute. Află cum poți cumpăra mustul din inima Transilvaniei

Podgoria Târnave, cea mai întinsă din întreaga Transilvanie, adună de sute de ani seva viței-de-vie cultivate pe aceste meleaguri. Descoperirile...

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. PNL nu măreşte pensiile şi alocaţiile, dar le poartă de grijă pedofililor

În fiecare zi ni se mai demonstrează o dată că PNL a luat-o razna! Greşelile şi inepţiile pe care le...

Bulina neagră

Nicuşor Emanoil Babaci, cetăţean din Călan Pentru că a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunii...

Închide