Sport

FOTBAL ÎN SALĂ. Cine a câștigat prima ediție a Cupei UPT

Organizată de către Asociația Ju­de­țeană de Fotbal Hunedoara, în par­te­neriat cu Facultatea de Inginerie din Hunedoara, Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și ACS West Deva, prima ediție a competiției de fotbal în sală CUPA UPT – FIH, a atras la start aproximativ 100 de elevi, reprezentând 10 echipe.
Au luat startul echipele de la Cole­giul Tehnic „Transilvania” Deva, Liceul Teh­no­logic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva, Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara, Liceul Tehnologic „Crișan” Crișcior, Liceul Tehnologic „Ovid Densușianu” Călan, Liceul Tehnologic „Nicolaus Olahus” Orăștie, Colegiul Economic „Emanuil Gojdu” Hunedoara, Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara, Liceul Tehnologic „Constantin Bursan” Hunedoara și Colegiul Național „Iancu de Hunedoara”.
Locul I a fost câștigat de echipa Cole­giului Național „Iancu de Hunedoara”, urmată de formația de la Colegiul Economic „Emanuil Gojdu” Hunedoara și de cea de la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara. Pe locul 4 au terminat elevii de la Liceul Tehnologic „Constantin Bursan” Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.