Sport

FOTBAL ÎN SALĂ. Autobergamo a câștigat meciul orgoliilor

Marți seara, la Sala Sporturilor din Deva, s-a desfășurat partida derby din etapa a patra din Campionatul Ligii naționale de fotbal în sală. Gazdele de la Autobergamo au primit replica concitadinei, West Deva, într-o întâlnire care a fost considerată una a orgoliilor, a ambițiilor personale sau de plată a unor polițe rămase neachi­tate de la alte întâlniri.

Împărțiți în două tabere
Până la urmă, a fost o partidă liniș­tită, cu jucători experimentați și de o parte și de cealaltă și cu o formație care a speculat orice posibilitate de a înscrie și care la final a fost învingă­toare. Autobergamo a dominat clar pri­ma repriză, scorul la pauză fiind 5-0. În repriza secundă, la scorul de 5-3 pen­tru Autobergamo Deva, cei 500 de spectatori din tribune au așteptat fi­na­lul de partidă, împărțiți în două tabere. Neatenți, jucărorii de la West Deva au pierdut ritmul și au mai primit un gol, autorul fiind Cojocaru care practic a dansat printre apărătorii echipei ad­ver­se. Scorul final, 7-3 pentru Autober­gamo. Cu această victorie, Autober­gamo Deva totalizează după patru jocuri disputate 9 puncte și are un go­la­veraj pozitiv, 19-11, situându-se pe locul secund în clasament, în timp ce West Deva rămâne pe locul șase cu 3 puncte și golaveraj 8-15.
Autobergamo Deva: Dinicuță, Cr. Matei, Cojocaru, Fl. Matei, Tifan, Voin, Boldor, Strugariu, Aramă, Ad. Sandu, Mateș, Budai, Bîrsan-antrenor Robert Matei.
West Deva: Vrânceanu, Al Ioanii, Stoica, Brașoveanu, R.R adu ,Filimon, Petre, Țipău, Nicolară, Pieptea, Mateescu, Ardelean, Goșa, antrenor Ioan Al Ioanii.
Au arbitrat fără probleme: Liviu Chiță (Pitești), Liviu Dîrjan (Brașov), Florin Anca (Deva), observator Bogdan Sorescu.