Sport

FOTBAL FEMININ. Fotbalistele de la Colegiul „Regina Maria”, locul 6 la Olimpiada Sportului

Finala competiției sportive-Olim­piada Națională a Sportului Școlar (ONSS) la disciplina fotbal feminin, învățământ primar, s-a desfășurat la București. Au participat la această etapă finală formațiile câștigătoare a celor 8 zone din țară, care au fost îm­păr­țite în două grupe a câte patru for­mații. Zona de vest a fost repre­zen­tată de echipa Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” Deva, pre­gătită de prof. Sorin Rîmbu.
Grupa din care a făcut parte Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva a avut în componență echipe din județele Argeș, Neamț și Harghita.
Iată rezultatele înregistrate de către sportivele din Deva: Argeș-Hunedoara 3-0, Neamț-Hunedoara 1-0, iar jocul dintre echipele din Harghita și Hunedoara a fost câștigat de sportivele din județul nostru cu 2-0. În urma rezultatelor înregistrate în ambele grupe, echipa Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” Deva s-a clasat pe locul VI, ceea ce reprezintă o bună performanță. Au evoluat în echipa Colegiului devean: Sarah-Nicole Bădulescu, Ariadna-Maia Crișan, Celia-Maria Costa, Alexandra Manole, Lavinia-Maria Duma, Sara Furcă, Andrada-Maria Mody, Marina-Maria Mariș, Andreea Apetroaiei, Patricia-Beatrice Sicoe și Alexandra Petrean.
De remarcat că Hunedoara este primul județ în care a fost lansat pro­iec­tul Play Makers, derulat de către AJF Hunedoara în parteneriat cu Inspec­to­ratul Școlar al Județului, iar această inițiativă pentru promovarea fotbalului fe­minin își arată primele succese!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.