Sport

FOTBAL. Campioni județeni, mai devreme decât sperau

Tinerii fotbaliști cu vârsta sub 19 ani de la CSM Deva au cucerit, din nou, titlul de campioni ai județului Hunedoara, cu două etape înainte de finalul campionatului.

Opt puncte avans
În meciul din etapa a XX-a, CSM Deva a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, pe Retezatul Hațeg și, înainte de finalul campionatului, au opt puncte avans față de următoarele clasate. Devenii au condus la pauză cu 1-0, prin golul marcat de Vișan, în minutul 29. În partea secundă Nicoară a reușit o dublă, în minutele 63 și 67, ultimul gol fiind marcat din penalty, scorul ajungând la 3-0 pentru CSM Deva. Apoi, echipa din Hațeg a revenit în joc și a marcat de două ori, prin Păștilă (74) și Bănățeanu (84), scorul ajungând la 3-2. Într-un final incan­des­cent, în ciuda ploii căzute, Boldor a înscris în minutele de prelungire și a consfințit scorul final, de 4-2, pentru CSM Deva, echipă pregătită de Florin Călugărița, Marius Tănasă și Aurel Sava și în rândul căreia evoluează și jucători mai tineri, de la grupele an­trenate de Gabriel Constantin și Constantin Vișan.
CSM Deva: Costică – Sicoe, Penzes, Tod, Stoia – Bloțu, Avram, Nicoară, Lăcătuș – Boldor, Vișan; Glodean – Drăgan, Negru, Iacob, Bămbalău, Sita, Silvestru, Roșca. Antrenori: Florin Călugărița, Marius Tănasă, Aurel Sava.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura