Sport

FOTBAL. Au anunțat ce amicale joacă

Conducerea clubului cu echipă de Liga a III-a, CSO Retezatul Hațeg, a comunicat programul de pregătire din această iarnă, în vederea reluării campionatului.
Clubul a anunțat că în noul an calendaristic vor fi câteva schimbări, atât la nivelul lotului, cu plecări și veniri de jucători, dar și din punct de vedere organizatoric. Reamintim că în vară Retezatul a început campionatul prac­tic cu aceiași jucători cu care a reușit promovarea, plus Mazilu, Trif, Chelariu și mai mulți juniori nou veniți.
Reuniunea lotului este programată pe data de 21 ianuarie și va fi urmată de câteva zile în care se va efectua o pregătire centralizată la baza proprie. Apoi, sunt programate o serie de meciuri amicale după cum urmează:

  • 28 ianuarie: amical cu CS Ocna Mureș
  • 4 februarie: amical retur cu CS Ocna Mureș
  • 11 februarie: amical cu Jiul Petroșani
  • 18 februarie: amical retur cu Jiul Petroșani
  • 25 februarie: amical cu Metalurgistul Cugir
  • 4 martie: amical retur cu Metalurgistul Cugir.

În ceea ce privește adversarii din ami­cale, să spunem că CS Ocna Mureș ocupă locul 10 în seria 9, Jiul Petroșani e pe locul 5 în seria 7, iar Metalurgistul Cugir e locul 2 în seria 9 (cu prezența în play-off asigurată). Nu este confirmat oficial, dar foarte pro­babil ultimul amical, programat cu o săptămână înainte de reînceperea campionatului, va fi în fața publicului pro­priu, la Hațeg. Nu de alta, dar în ur­mătoarea etapă Retezatul va juca aca­să cu Filiași, în timp ce Cugirul se va deplasa la Cluj pentru partida cu Viitorul. Așadar e foarte probabil că an­trenorii celor două echipe, Dan Bona respectiv Lucian Itu, își doresc o ultimă repetiție în condiții cât mai apropiate de cele din primul meci oficial al anului.
Primul joc oficial va fi în data de 11 martie, când se va desfășura etapa 16, fiind programată partida Retezatul Hațeg – ACSO Filiași.

  • 17 martie, etapa 17: Viitorul Pandurii Târgu Jiu II – Retezatul Hațeg
  • 25 martie, etapa 18: Retezatul Hațeg – Progresul Ezeriș.

Obiectivul nou promovatei este unul evident, evitarea retrogradării.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura