Fostul viceprimar al Devei, Răzvan Mareş, a pierdut procesul cu primăria

1 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Fostul viceprimar al municipiului Deva, Răzvan Mareş (foto), a pierdut procesul, definitiv, cu Primăria Deva şi Consiliul Local Deva, privind schim­barea sa din funcţie, în anul 2018. Ma­gistraţii Curţii de Apel Alba au dat sentinţa definitivă în data de 25 noiembrie 2020.
„Respinge ca nefondat recursul declarat de recurent Mareş Cosmin Răzvan împotriva sentinţei nr. 425/2020 pronunţată de Tri­bunalul Hunedoara– secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal în dosar nr. 2998/97/2018. Definitivă. Pronunţată, prin pu­nerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mij­locirea Grefei la data de 25.11.2020. Do­cu­ment: Hotarâre 990/2020 25.11.2020”, se arată în decizia judecătorilor din Alba Iulia.
Reamintim că Răzvan Mareş a fost schimbat la începutul lunii iunie 2018 din func­ţia de viceprimar. El a rămas consilier local PSRo, dar a atacat hotărârea res­pec­tivă. O parte dintre aleşii locali deveni de la acea vreme i-a reproşat lui Mareş că este factorul declanşator al unei stări de tensiune în primărie şi că le face probleme colegilor prin ceea ce postează pe Facebook. Nici cei din conducerea Primăriei Deva nu l-au mai vrut ca viceprimar, de unde toată mişcarea prin care Răzvan Mareş şi-a pierdut postul. El a deţinut funcţia de viceprimar al Devei din anul 2016.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Handbal. Echipa națională feminină are șanse mici la medaliile europene

Reprezentativa de handbal feminin a României  nu a susținut nici măcar un meci amical în 2020, dar și în aceste condiții...

Handbal. CSM Deva la primul turneul oficial din divizia secundă

Echipa  feminină de handbal de la CSM Deva, va evolua în seria B din Diviza A și se află în fața...

Pugilistul hunedorean Daniel Gîrleanu, în finala Campionatului European de box

România, a aliniat 21 de sportivi la Campionatele Europenele de box pentru  cadeţi, 13 la masculin şi 8 la feminin și...

Închide