Ce prevede Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru judeţul Hunedoara

Sorina Popa

Deputatul PNL Lucian Heiuş şi can­di­datul liberal pentru funcţia de senator, Vasilică Potecă, au susţinut, sâmbără, o conferinţă de presă. Tema principală a fost Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
„Este vorba de peste 30 de miliarde de euro, bani care vor fi absorbiţi de România. Ţara noastră are, astfel, o şansă istorică, să crească traiul cetăţenilor ei. Guvernul liberal este singurul capabil să ducă la bun sfârşit acest plan. Ideea este ca nivelul de trai al românilor să crească prin implementarea pla­nului respectiv. Sunt foarte mulţi bani europeni pe care trebuie să-i folosim. Pentru judeţul Hunedoara, Planul De Redresare şi Rezilienţă are prevăzut 32 de milioane de euro pentru un drum expres Deva-Hune­doa­ra, bani pentru mediul de afaceri, pentru tran­ziţia la energia verde. Numai noi, libe­ralii, ştim cât de importantă este dez­voltarea mediului de afaceri ”, a spus deputatul PNL Lucian Heiuş, care can­di­dează pentru un nou mandat de parla­mentar.
Candidatul PNL de pe locul întâi pentru Senatul României, Vasilică Potecă, a sus­ţinut că Uniunea Europeană a arătat că în România birocraţia este pera mare. „PNL a gândit un sistem de reducere a birocraţiei. Pe de altă parte, municipiul Deva va avea un spital municipal nou. Da, va fi construit un spital nou aici”, a declarat Vasilică Potecă.

One thought on “Ce prevede Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru judeţul Hunedoara

  • 3 decembrie 2020 la 5:26
    Permalink

    Planul ar trebui să prevadă si eliminarea publicului pt doctori.
    Mai ales pt cei care cer si conditioneaza actul medical.
    De ex.cristut de la spitalul hunedoara!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare