Fostul şef al PNL Hunedoara vrea să facă greva foamei la uşa lui Dragnea

12 septembrie 2017 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Acţiune inedită a unui parlamentar liberal. Fostul şef al libelilor hunedoreni, deputatul PNL Florin Roman (foto), s-a săturat de nepăsarea social-democraţilor şi s-a hotărât să facă greva foamei. Roman vrea să-şi ducă la bun sfârşit protestul, în faţa biroului lui Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor.
„Nu este asigurată finanţarea”
„Nu s-a finanţat încă monumentul de la Alba Iulia pentru Centenarul Unirii. Nu este posibil aşa ceva. Nu poţi face un monument în câteva luni. E nevoie de timp. Nu avem un buget pentru această sărbătoare, nu avem finanţare. Doar aroganţă şi dispreţ. Cei de la PSD discută, în schimb cu UDMR să modifice Legea 215, a administraţiei publice locale, astfel ca acolo unde există 2 la sută populaţie maghiară, limba oficială în instituţii să fie maghiara. De şase luni încerc să obţin un răspuns de la conducerea PSD, dar nu am reuşit. Nu am altă variantă, decât greva foamei. Voi începe de luni, 18 septembrie 2017”, a declarat deputatul PNL Florin Roman.
„Am depus o informare în data de 1 septembrie către Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, către Secretariatul general, prin care anunţ că începând cu data de 18, ora 9,00, voi intra în greva foamei în Parlamentul României, în semn de protest faţă de lipsa de reacţie a acestui Guvern antiromânesc în ceea ce priveşte finanţarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia. Voi protesta în faţa biroului domnului Liviu Dragnea, pentru că dânsul este de fapt cel care conduce şi Guvernul, şi Parlamentul. Avem o lege a Centenarului şi o lege a Monumentului Unirii care aşteaptă la vot final în Camera Deputaţilor, pe care vremelnic o păstoreşte domnul Liviu Dragnea. Deci totul depinde de voinţa politică a domnului Dragnea, dacă acest monument se face sau nu“, a spus Roman la Parlament.
Decizia a fost luată deja
Decizia finanţării Monumentului Unirii de la Alba Iulia este luată deja, deci nu este nevoie ca „unii să adune puncte electorale care oricum sunt iluzorii“, a declarat ieri preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, referindu-se la anunţul deputatului Florin Roman de a intra în greva foamei în semn de protest faţă de „lipsa de reacţie“ a Guvernului în ceea ce priveşte finanţarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia.
„Somn uşor! În legătură cu monumentul respectiv, este luată deja de mai mult timp decizia de a fi finanţat acel monument şi se va finanţa indiferent de locul unde doarme domnul deputat. Deci decizia este luată, am discutat mai demult cu primul ministru, s-a discutat cu Ministerul Finanţelor, cu Ministerul Culturii, va fi prinsă la finanţare pentru anul viitor. Este un monument important şi e bine să ne abţinem să folosim orice prilej de genul ăsta pentru nişte puncte electorale care oricum sunt iluzorii. Sunt unii care dorm şi în scaun. Faptul că cineva doreşte să i se amenajeze un pat îşi asumă lucrul ăsta şi vrea să se simtă mai bine, dar n-are nici o legătură cu monumentul“, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Matache spune:

  Mascariciul Ardealului acest fost slugoi basist,actualmente pupincuristul lui Klaus ! Lingaul latra toata ziua si seara acompaniat de alta rusine a Ardealului,marele moderator rares bogdan! Doi penibili ce fac de ras Ardealul !

 2. Badea Cârțan spune:

  Este mai mult decât trist că o astfel de aniversare este dusă în derizoriu de acest penibil. Din sursele mele, chiar din rândul liberalilor, aceste inițiative îi aparțin și nu prea poate fi cenzurat. Când apare în prim plan surprinde pe toată lumea prin aroganță și insistență.

 3. Viitorul spune:

  Un dement.

 4. deva spune:

  Fratilor e ” noaptea mintii”!.Ganditi-va ca acest mascarici a condus un partid mare in Hunedoara, iar acum protesteaza ca nu s-a finantat monumentul din ALBA IULIA, monument care ar trebui terminat in 2018.Domnule Roman, poate ai dreptate, dar modul tau de a protesta ne sperie.Mataluta dormi oricum si in parlament, in scaun. Chiar nu te saturi de somn???.Poate se satura electoratul de tine>

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Modificări aduse Codului de procedură fiscală prin Ordonanţa Guvernului nr. 30/2017, intrată în vigoare din 3.09.2017

Printre numeroasele aspecte de noutate aduse de modificările Codului de procedură fiscală, enumerăm următoarele: 1. Executivul a introdus o nouă...

Cinci lifturi noi pentru spitalul municipiului Hunedoara

Lifturile din Spitalul municipal „Alexandru Simionescu” Hunedoara vor fi înlocuite. O investiţie aflată în curs de derulare, pentru care au...

Delegaţia judeţului la Adunarea Regiunilor Europei

O delegaţie a judeţului Hunedoara participă între 12 şi 14 septembrie, în oraşul Nancy, din Franţa, la Plenara de Toamnă...

Închide