Politica si administratie

De ce este nemulţumit Dorin Gligor?

După ce consilierul judeţean PNL Ovidiu Popa a plecat din PNL, se tulbură, din nou, puţin apele în organizaţia liberală hunedoreană.
În urmă cu câteva zile, consilierul judeţean Dorin Gligor (foto) le-a spus colegilor din Biroul Judeţean că este nemulţumit de modul în care se face politică printre liberali. El a anunţat pentru astăzi o conferinţă de presă. Contactat, Gligor a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că se gândeşte încă la viitorul său politic, dar că nu crede că va părăsi PNL.
Deputatul Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, a afirmat că alesul judeţean a spus în şedinţa Biroului Judeţean al PNL că are mai multe nemulţumiri. „Eu l-am încurajat să iasă, să spună ce are de spus. Cu toţi procedez la fel”, a declarat deputatul liberal. La rândul său, Tiberiu Balint, liderul PNL Deva, a declarat că „nu am înţeles prea bine la şedinţă ce probleme are Dorin Gligor. Am înţeles că este nemulţumit, dar şi noi suntem. El a vorbit la general”, a spus Balint. În consecinţă, vom vedea astăzi de ce este nemulţumit consilierul judeţean liberal Dorin Gligor şi dacă plecările din PNL Hunedoara se înmulţesc. (S. Popa)

 

2 comentarii la „De ce este nemulţumit Dorin Gligor?

  • Pai cu Balint prezident nu ai cum sa fii multumit la Deva deja liberalii se inghesuie in cartea de istorie!

  • Fuge la ALDE condus de hotul ala de Molot. Nu votati ALDE.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura