Fostul secretar al municipiului Deva, tot în arest

Adriana Năstase

Fostul secretaru al municipiului Deva, Laura Sârbu (foto), dar şi cumnatul acesteia, Adrian Bodrean rămân în arest, au decis vineri magistraţii Tri­bu­nalului Hunedoara. Decizia nu este definitivă, cei doi putând face contestaţie la Curtea de Apel Alba Iulia. Soţul Laurei Sârbu, Hadrian rămâne în arest la domiciliu.

Le-au respins cererile
Iată soluţia pe scurt a Tribunalului Hunedoara: “În baza art.207 alin. 4 şi 6 Cod procedură penală raportat la art.348 Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpaţii: 1.Sârbu Laura; 2.Bodrean Adrian-Mihai, măsură pe care o menţine. În baza art. 207 alin. 4 şi 6 Cod procedură penală raportat la art.348 Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Sârbu Hadrian, măsură pe care o menţine. Modifică obligaţiile impuse inculpatului Sârbu Hadrian în sensul că înlătură obligaţia acestuia de a nu lua legătura cu inculpata Sârbu Laura. Respinge cererile inculpaţilor de revocare sau înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi 21.05.2021”.
Reamintim că cei trei au fost arestaţi preventiv din 1 aprilie, la solicitarea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Potrivit rechizitoriului DNA, în perioada 2020 – 2021, Laura Sârbu, beneficiind de ajutorul soţului ei Hadrian Sârbu, funcţionar în cadrul Primăriei municipiului Deva şi al cumnatului Adrian Mihai Bodrean, la rândul său funcţionar în cadrul Primăriei municipiului Deva, ar fi primit de la un om de afaceri suma de 40.000 lei, pentru a-şi trafica influenţa pe care a pretins că o are asupra funcţionarilor din cadrul Primăriei municipiului Deva. În aceeaşi perioadă, Laura Sârbu ar fi pretins, beneficiind de ajutorul soţului ei, de la acelaşi om de afaceri, suma de 7.000 euro, pentru a-şi trafica pretinsa influenţă asupra funcţionarilor din cadrul Primăriei municipiului Deva, astfel încât să îi asigure omului de afaceri obţinerea documentaţiei necesare construirii unei hale de producţie.

3 comentarii la „Fostul secretar al municipiului Deva, tot în arest

 • 23 mai 2021 la 19:35
  Permalink

  F bine. La puscarie sa ramina. O excroaca. Ar trebui sa mearga si excrocul de Oancea.

 • 23 mai 2021 la 21:46
  Permalink

  Ar trebui să-i urmeze și Arion de la Apaprod și Nistor de la CJ pentru “performanțe deosebite” în managementul firmelor din subordine duse dincolo de limite.Altfel cum putea ajunge Apaprod-ul în insolvență,nu-i așa?

  Important e că să mai țină șandramaua până îi vine decizia de pensionare lui Arion și după aia,Dumnezeu cu mila…

 • 23 mai 2021 la 22:16
  Permalink

  @Vladut: Pe Nistor de la CJ, nu o sa-l atinga nimeni, e de-al “LOR”!!!
  Cum va explicati ca la cata cerneala a curs, cate dovezi s-au adus, Nistor e de neatins, in timp ce oameni de buna credinta au fost distrusi de “SISTEMUL” care il protejeaza pe NIstor??!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare