Politica si administratie

Fostul prefect Dan Pricăjan: Nu mai colaborez cu firme austriece!

Fostul prefect al județului, Dan Pricăjan (foto), directorul general al firmei Aurocar, cu afaceri în zona Hunedoara și Alba, a luat decizia de a-și anula va­canța de schi în Austria, ca urmare a vo­tului negativ pentru intrarea României în spaţiul Schengen. Deci, se poate!

 

Nu mai alimentează la OMV

Dan Pricăjan a declarat pentru ziarul Unirea din Alba Iulia că, pe lângă decizia de anulare a vacanței, a decis să-și închidă și conturile la BCR, bancă al cărei acționar principal este Erste Group din Austria. Firma acestuia este dealer pen­tru mașini Dacia și Renault în cele două județe din Transilvania. „Nu mai cola­borez cu firme austriece. Nu mai alimen­tez de la OMV, mi-am închis con­turile la BCR, mi-am anulat vacanța de schi în Austria. La revedere, Austria, pe o perioadă nedeterminată!”, a declarat Dan Pricăjan.

 

Afaceriştii români întrerup colaborările cu firmele austriece

Omul de afaceri a completat că sumele plătite pentru un sejur în Austria se ridicau la nivelul miilor de euro, mai ales că urma să plece cu angajații într-un teambuilding. „Cum ar fi posibil ca după umilința asta să merg să stau cu căciula în mână la ei acolo când sunt atâtea posi­bilități. Am făcut rezervare în Italia și voi merge acolo cu angajații în ianuarie”, a mai spus acesta.
Un alt om de afaceri din Alba, Voicu Vușcan, unul dintre cei mai mari pro­ducători de mezeluri din țară, a anunțat că va întrerupe colaborările cu firme aus­triece ca urmare a opoziției Austriei față de aderarea României la Schengen. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura