Sport

FOTBAL Liga a III-a. Gloria Bistrița, posibil adversar la promovare pentru Corvinul

Surprinzător, echipa Gloria Bistrița Năsăud intră în 2023 de pe primul loc în Seria 10 din Liga 3, după ce a ajuns liderul seriei, în urma ultimei etape, după victoria din derby-ul cu FC Bihor Oradea, pe care a învins-o la limită, scor 1-0.

 

Luptă serioasă

Presa din Bistrița scrie că antrenorul Adrian Falub a reușit să își înde­pli­nească prima parte din obiectivul propus, să ducă Gloria Bistrița Năsăud acolo unde a promis, în play-off și, împreună cu staff-ul său, face calcule pentru grupa de promovare și pentru meciurile de baraj. Întrecerea din par­tea secundă campionatului nu va fi foarte liniștită pentru Gloria Bistrița care va avea de luptat serios, urmând să aibă partide dificile cu cel puțin două echipe, CSM Satu Mare și FC Bihor Oradea, formații care o urmează în ierarhia Seriei 10 din Liga 3 și care au și ele obiectiv principal promovarea în liga secundă.

 

Perioadă complicată

Este de așteptat ca la Gloria Bistrița Năsăud să ajungă jucători cu experi­en­ță, câteva nume importante, pentru că, în cazul în care va menține ritmul de până acum și va câștiga play-off-ul, atunci echipa va evolua, teoretic, în finala barajului de promovare în Liga 2 cu Corvinul Hunedoara, liderul detașat al Seriei 9. ”Când am venit aici, ne-am propus să facem trei pași. O perioadă de transferuri, iarna trecută, când am stabilizat echipa, să vedem unde sun­tem și cu cine putem merge mai de­parte. În vară, am încercat să facem o echipă ca să ajungem în play-off. Suntem acolo, acum trebuie să vedem cum putem să câștigăm seria și să ju­căm barajul. Va trebui să muncim foare bine, nu e ușor, urmează o pe­rioadă complicată în care trebuie să construim o echipă care să ajungă la baraj. Reluăm munca la 16 ianuarie, pentru că această echipă n-a mai fost cam de mult pe primul loc”, a spus Adrian Falub.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura