Florin Oancea, victorie categorică la Primăria Deva

Primarul municipiului Deva, liberalul Florin Oancea (foto), a câştigat un nou man­dat de patru ani, după ce a fost votat de 37,44 la sută dintre alegători, arată datele parţiale cen­tra­lizate din cele 46 de secţii de votare ale lo­ca­lităţii de Autoritatea Elec­to­rală Permanentă.
Potrivit acestora, candidatul PNL Florin Oancea a obţinut 7.703 voturi (37,44 la sută), fiind urmat de candidata Partidului României Europene, Paula Corbu, cu 4.067 voturi (19,77 la sută), şi de candidatul PSD, Ovidiu Moş, cu 2.278 voturi (11,07 la sută).
În municipiul Deva au fost înregistrate 20.570 de voturi valabil exprimate, iar prezenţa la vot a fost de 36,32 la sută.
„Vreau să le mulţumesc devenilor, care m-au reconfirmat pentru încă patru ani de zile ca primar al municipiului. Înseamnă că mun­ca mea nu a fost zadarnică şi că m-au cre­ditat pentru a-mi duce la îndeplinire pro­iectele pe care le-am început. Sunt proiecte foarte ambiţioase, care vor schimba radical faţa acestui minunat oraş în următorii patru ani de zile”, a declarat, la sediul său de cam­panie, primarul Florin Oancea.
În opinia sa, rezultatele acestei campanii s-au materializat şi prin faptul că locuitorii municipiului Deva au votat şi lista de can­di­daţi ai PNL pentru Consiliul Local Deva. Iată care este componenţa noului Consiliu Local de la Deva: PNL, 9 consilieri locali, PSD, 4 con­silieri, PRE, 3 consilieri, AUR, 2 con­­silieri, UDMR, 2 consilieri, USR, 1 con­silier. (S. Popa)

One thought on “Florin Oancea, victorie categorică la Primăria Deva

  • 2 octombrie 2020 la 21:08
    Permalink

    Florin, felicitari sisper sa te tii de cuvant si sa finalizezi proiectele promise: piscina olimpica de 50 metrii langa Aqualand, langa stadionul Cetate Deva si sala polivalenta la la Cristur vis a vis de Macon. Fa una de 5000 locuri, nu de 3500 locuri. Nu o sa iti para rau. Gandeste-te la viitoarele competitii Europene sau Mondiale. Daca cu 3500 nu ne da voie sa organizam asa ceva? Ce vei face atunci? Vei da din umeri….O sa fie prea tarziu Florinele. Intreaba specialisti, nu nespecialisti din primarie. Florine, mai e una, o sala de sport la Liceul Auto(liceul Transilvania) , este loc in unitatea din Dacia unde e Generala (fosta Generala Nr. 3), gandeste-te ca invata peste 800 de elevi in ambele locatii…. E un vis de zeci de ani , de mai multe generatii. Fa proiecte pentru ca lumea asa te va indragi!Doamne ajuta!si nu uita de Caetatea Devei ultima incinta , de cladirea aia neterminata de 15 etaje de langa Banc Post, de Casa de Cultura , de un patinuar al Devei(nu unul inchiriat) de autobuze ale Devei(nu toate inchiriate) , de piste de biciclete pe sosea, nu pe trotuare, la misto puse, unde sunt parcate masini (vezi pe DN7 ce s-a intamplat cu ea) si de Gara si tot ce misca acolo caci e dezastru…. Si Liceul de Muzica si Arte, trebuie sa il gati!sunt atat de multe , astia 4 ani trec repede din mandatul 2. Apuca-te odata!succes si Doamne ajuta!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare