Dan Bobouţanu şi-a zdrobit adversarii

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a câştigat un nou mandat pentru următorii patru ani, el fiind votat de 67,01 la sută dintre alegătorii din oraş, arată datele provizorii ale Autorităţii Electo­rale Permanente după centralizarea celor 48 de secţii de votare de pe raza localităţii.
Candidatul PSD a obţinut 14.095 voturi (67,01 la sută), fiind urmat de candidatul PMP, Viorel Arion, cu 3.064 voturi (14,56 la sută) şi de reprezentanta USR-PLUS, Ca­melia Danda Zăvoian, cu 1.468 voturi (6,97 la sută).
În urma scrutinului, componenţa viito­rului Consiliu Local Hunedoara este urmă­toarea: 13 aleşi locali ai PSD, 4-PNL, 2-PMP şi 2-POL.
„Alegerea Corectă… Acasă, la Hunedoara a fost făcută de dumneavoastră, cetăţenii oraşului nostru! Votul zdrobitor dat de dumneavoastră în favoarea echipei mele, ne responsabilizează şi ne determină să declarăm…Cred că Hunedoara şi cetăţenii ei nu vor mai pierde niciodată!”, a scris Dan Bobouţanu pe pagina sa de Facebook.
Dan Bobouţanu este preşedintele organi­zaţiei municipale PSD Hunedoara, a fost consilier local şi apoi viceprimar al oraşului în perioada 2012-2016. În anul 2016 a câş­ti­gat primul său mandat de primar. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare