Politica si administratie

Florin Oancea a intrat în rândul blogger-ilor

Nicolle Ebner

După deputatul Viorel Arion şi senatorul Dorin Păran, şi preşedintele organizaţiei municipale PNL Deva, Florin Oancea (foto), şi-a „tras” blog.

Un alt mod de a relaţiona cu oamenii

Pe lângă faptul că a slăbit câteva zeci de kilograme, abordând astfel un nou look, Florin Oancea şi-a făcut şi un site personal, ce poate fi accesat la adresa: florin oancea.ro. „Scopul acestui site este de a intra în contact cu un segment mai larg de cetăţeni, care au acces zilnic la Internet, şi nu mă refer aici numai la cei tineri. Site-ul este unul interactiv, în care doresc să abordez atât teme politice, cât şi de comunitate, dat fiind faptul că sunt consilier local. Este un mod în plus de a relaţiona cu oamenii, de a dezbate subiecte de interes”, spune Florin Oancea. Site-ul este funcţional de la sfârşitul săptămânii trecute, dar deja a fost accesat de aproape 1.000 de persoane interesate.

Spune ce site ai, ca să-ţi spun ce politician eşti

Primul politician hunedorean care a decis să apeleze la o astfel de metodă de promovare a imaginii, a activităţii şi a partidului din care face parte a fost Viorel Arion, al cărui blog datează din februarie 2007. Pe lângă critici la adresa primarului Ovidiu Hada-blogger-ii comentează cum că Arion îşi pregăteşte terenul pentru candidatura din 2012 la fotoliul de primar al municipiului Hunedoara-, informaţii foarte utile despre PNL, culmea, deloc acide, dacă ne gândim că Arion este membru PDL, am aflat că el cochetează şi cu poezia, „Să fie, totuşi, Primăvară, fiind postată în 5 martie 2010. Site-ul senatorului Dorin Păran, realizat în 2008, după ce a ajuns senator, nu este unul interactiv, de aici şi impresia de „prăfuit”. O prezentare personală, una a colegiului în care a fost ales, multe „copy-paste”-uri din documentele oficiale ale partidului, iar contact, doar prin intermediul adreselor de la birourile parlamentare din Brad şi Orăştie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura