Deputatul Arion, preşedinte interimar al PDL Hunedoara

Nicolle Ebner

Luni, în Biroul Permanent Central (BPC) al PDL, s-a votat numirea deputatului Viorel Arion (foto) în funcţia de preşedinte interimar al filialei judeţene PDL Hunedoara.

Schimbare făcută după trei luni

În urmă cu trei luni, deputatul Viorel Arion declara că media obţinută la alegerile din ultimii trei ani de filiala judeţeană o plasează înaintea altor şapte judeţe, „or, cred că asta ne-ar îndreptăţi să continuăm cu actuala conducere (n.r.-Tiberiu iacob Ridzi)”. Printre persoanele vehiculate ca potenţiali preşedinţi interimari, au fost Viorel Arion şi Ioan Timiş. Exact la trei luni după această declaraţie, deputatul Viorel Arion i-a luat locul lui Tiberiu Iacob Ridzi, iar ca preşedinte interimar, a primit sarcina de la BPC al PDL de a organiza alegerile la nivel judeţean. „Încă nu s-a stabilit data, însă, în 2011 vor avea loc cele la nivel naţional, iar până atunci, trebuie definitivate alegerile locale”, mai declară noul preşedinte interimar al filialei judeţene PDL Hunedoara.

Primul lucru pe care-l va face Arion, din noua postură de lider al democrat-liberalilor hunedoreni, este de a convoca CODA (Comitetul de organizare şi desfăşurare a alegerilor), pentru a stabili împreună calendarul evenimentelor politice pentru următoarele luni.

3 comentarii la „Deputatul Arion, preşedinte interimar al PDL Hunedoara

 • 16 iulie 2010 la 9:45
  Legătură permanentă

  Unul din nesimtitii care ar trebui bagat la masa-n aia …ma mir ca mai are tupeul sa mai dea fata cu oamenii care l-au votat.Abia astept iarna asta sa va vad nenicule Arion pe unde o sa scoateti camasa dumneata si toti acolitii dumitale , inclusiv UDMR-istii si sa nu-l uitam pe ruteanul ala care de cand il stiu ii tot in parlament si-l doare-n patina de toti cei pe care ii reprezinta…Rusine nesimtitilor

 • 19 iulie 2010 la 12:03
  Legătură permanentă

  Sezi domol , c-o sa vezi cum , in 2012 , o sa va-nghesuiti la urne sa-i votati tat p-astia ; ca au bani !

 • 19 iulie 2010 la 16:59
  Legătură permanentă

  Pai decat papagalul asta de primar care il avem acuma – pocahontas de Americans, mai bine Arion care le toarna beton…la toti pnl-istii. Ne minte de vreo 2 ani ca face echipa de fotbal… acuma nici FC Hunedoara nu e buna, vrea alta si habar n-are de fotbal ca de altfel de nimica.Pardon-stie. Expert in contracte de inchirieri utilaje de la Famiglie ( Padre).
  Domnu Vali… de Ruteanul n-are rost sa vorbim, ceva Doctor la Institutul din Petrosani… ha ha ha in masini si instalatii…Mai prost decat prevede legea, nu mai irosim spatiul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.