Florin Ignat: „Nu mă deranjează atât locul 2, sunt nemulţumit de joc!”

29 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Autobergamo Deva a încheiat sezonul regulat pe locul 2 şi are, cel puţin teoretic, un traseu mai dificil în drumul spre titlu. Devenii vor întâlni în sferturi pe CSMS Poli Iaşi şi dacă vor ajunge în semifinale, vor da cel mai probabil de Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Antrenorul-jucător al devenilor, Florin Ignat, nu este deranjat de poziţia din clasament dar îl nemulţumeşte prestaţia echipei sale.

Drumul spre titlu începe la Iaşi
Cotată cu cele mai mari şanse la titlu, prin prisma lotului de jucători, Autobergamo Deva a suferit deja două eşecuri în sezonul 2016-2017, pierzând finala Cupei României şi terminând pe locul 2 la finalul sezonului regulat al campionatului. Însă, obiectivul principal al sezonului, titlul de campioană, nu este ratat, alb-vişiniii având şansa revanşei în play-off. În sferturi, devenii vor juca cu CSMS Poli Iaşi iar dacă vor trece de moldoveni, cel mai probabil vor da în semifinale de Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, asta dacă nu cumva „grădiniţa” lui Cosmin Gherman de la City’us Tg. Mureş va produce surpriza şi îi va elimina pe harghiteni.

„Nu mai poţi învinge doar cu numele, trebuie să şi munceşti!”
Antrenorul –jucător al devenilor, Florin Ignat, s-a declarat în primul rând nemulţumit de jocul echipei sale şi nu atât de locul 2 din clasament. „Nu mă nemulţumeşte foarte mult locul din clasament ci jocul prestat de noi. Avem cel mai bun lot, dar nu mai poţi câştiga doar cu numele, trebuie să mai şi munceşti. Nu m-a interesat rezultatul din jocul City’us – United Galaţi, am învăţat să privesc mai mult spre echipa mea”, a spus Florin Ignat. Referitor la adversarul din sferturi, CSMS Poli Iaşi, Ignat crede că Autobergamo va avea meciuri dificile, dar nu are voie să rateze calificarea. „Cu Iaşiul vom avea meciuri grele. I-am învins greu şi la ei, şi la noi. Dar o să trecem de ei şi ne vom continua drumul spre titlu”, a mai spus antrenorul lui Autobergamo.

„Odorhei, mai accesibilă ca Timişoara!”
Referitor la posibilul adversar din semifinale, Florin Ignat crede că Futsal Klub Odorheiu Secuiesc este o echipă mai accesibilă decât ar fi fost Informatica Timişoara. „Timişoara este o echipă mult mai puternică decât Odorhei, de aceea cred că e bine că nu ne putem întâlni cu ei decât în finală. Totuşi, nu-i neglijăm nici pe harghiteni, au cel mai bun atac din campionat”, a precizat tehnicianul alb-vişiniilor. Play-off-ul Ligii I de futsal va începe cel mai probabil în 15 aprilie, devenii urmând să joace primul meci în deplasare şi al doilea pe teren propriu. În caz că va fi nevoie, a treia partidă se va juca la Deva, situaţia urmând să fie identică şi pentru semifinale. Finala se va juca după sistemul 3 din 5, adică va fi câştigată de echipa care se va impune prima în trei partide. Dacă Autobergamo va ajunge acolo  iar adversară îi va fi United Galaţi, alb-vişiniii ar urma să joace partida decisivă (dacă va fi nevoie de ea) în deplasare. În cazul oricărui alt adversar întâlnit în ultimul act, devenii vor disputa acest meci pe teren propriu. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ACS Viitorul Veţel, o echipă născută din dragoste pentru handbal

Într-un judeţ în care nu mai există handbal feminin la nivel de seniori, o „mână” de oameni sufletişti au pus...

Calul mort din Orăştie este, de fapt, în viaţă!

În urma impactului mediatic pe care l-a avut articolul nostru despre calul lăsat să agonizeze timp de două zile pe...

Doctorul Preda a plecat să îngrijească îngerii

Lumea medicală din Valea Jiului şi nu numai este în doliu după tragedia care a avut loc, luni seara, la...

Închide