Fiul manelistului Guţă a agresat sexual şi fizic o tânără în văzul lumii

nicu gutajpg 03 anamaria sandaNatalia Bumbac

Fiul manelistului Nicolae Guţă a agresat sexual şi fizic o tânără de 19 ani, în văzul a zeci de oameni, într-un local din Petroşani. Incidentul petrecut la sfârşitul săptămânii trecute vine să arate încă o dată că unii indivizi se cred deasupra legii, atunci când au un nume răsunător în spate şi portofelul plin cu bani.
I-a spart o sticlă în cap
Totul s-a petrecut sâmbătă, în noaptea Învierii, atunci când Ana Maria Sanda a intrat împreună cu fratele ei şi cu o prietenă în clubul Keops din Petroşani, trecând pe lângă masa la care se afla Nicolae Guţă junior. Pe neaşteptate, tânăra a fost agresată de fiul manelistului, scena încheindu-se în momentul în care individul i-a spart o sticlă de bere în cap, fără să se gândească la consecinţe.
„În timp ce eram în local, am trecut împreună cu o prietenă pe lângă masa la care se afla acesta. El m-a pişcat de posterior. M-am întors şi l-am întrebat, tu ai făcut asta? Atunci el m-a prins de organul genital. Eu l-am împins de gât, ca să mă apăr şi m-am dat un metru înapoi. El a sărit apoi pe mine, m-a tras de păr, m-a trântit pe jos şi m-am trezit apoi cu o sticlă în cap”, a relatat victima. Trebuie spus că tânăra a fost agresată în condiţiile în care nu-l cunoştea pe individ, neavând în trecut nici o tangenţă cu acesta.
Prins după o zi în Gorj
La locul incidentului au venit cei responsabili cu paza clubului, care l-au scos afară din club pe Nicolae Guţă junior, acesta nefiind de faţă în momentul în care au ajuns poliţiştii chemaţi de angajaţii localului. Astfel, oamenii legii au identificat victima, au stabilit cine-i agresorul, care a fost prins abia a doua zi, în judeţul Gorj. Nicolae Guţă junior a fost depistat în 2 mai, în jurul orei 2.00 în trafic, de către poliţiştii gorjeni, care l-au predat poliţiştilor din Petroşani pentru a fi audiat. Pe numele fiului manelistului a fost deschis dosar penal pentru mai multe infracţiuni, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani. După audieri, Nicolae Guţă junior a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, măsura putând fi contestată de părţile implicate în acest caz.
I-a pus viaţa în pericol
Despre scenele teribile petrecute în clubul petroşănean au aflat în miez de noapte părinţii tinerei de 19 ani, treziţi de vocea disperată din telefon a fratelui ei, de doar 17 ani. Tatăl victimei este Sorin Sanda, căsătorit cu jurnalista Anamaria Sanda, nimeni alta decât cea care a dezvăluit cazul cu salvamontista agresată de interlopul Palesică. După tot şocul fizic şi emoţional prin care a trecut, Ana Maria acuză dureri puternice în zona capului, acolo unde fiul manelistului a lovit-o cu sticla de bere. Tânăra, împreună cu tatăl ei au mers, ieri, la Spitalul din Petroşani pentru un control amănunţit, doar că din cauza programului unităţii medicale, va trebui să revină şi astăzi. Nici după câteva zile de la incident, lui Sorin Sanda nu-i vine să creadă că fiica sa a trecut printr-o astfel de experienţă, una care i-ar fi putut pune viaţa în pericol.
„Pentru unii este o plăcere să dea în cap. Atenţie părinţii care au fete! O lovitură cu sticla în cap nu e la fel ca una la picior. Îi dai 60 de zile de control judiciar? Timp în care poate face alte victime. Îi doresc să meargă acolo unde îi este locul – la puşcărie, la fel cum a mers şi Palesică”, ne-a spus telefonic Sorin Sanda.
Despre incident am vorbit şi cu Anamaria Sanda, soţia tatălui fetei agresate, care ne-a relatat că fiul manelistului are şi alte fapte săvârşite în trecut, la limita legii. Acesta este protagonistul unui accident rutier, în urma căruia alte patru autoturisme au fost avariate, ne-a spus ziarista de la Vocea Străzii.

6 comentarii la „Fiul manelistului Guţă a agresat sexual şi fizic o tânără în văzul lumii

 • 3 mai 2016 la 22:30
  Permalink

  Comportament tipic pentru tiganii cu bani.
  Manelist e tatasu’, asta-i doar in tigan arogant.
  Fenomenul se intalneste si la beizadelele politrucilor.
  Nu e o afirmatie rasista sau xenofoba gratuita , nici rauvoitoare.
  E o constatare pur si simplu.
  Stigmatul purtat, uneori doar pe nedrept, in toata europa de catre romani ni se trage de la acest comportament, manifestat si lipsit de reactie corecta a societatii si institutiilor, pe oriunde umbla acesti tovarasi.
  Probabil ca are, bineanteles si o componenta de imagine stirea, dar fenomenul exista, si cu cat reactia continua sa fie incorecta, se va accentua.

 • 3 mai 2016 la 22:36
  Permalink

  Sa i iau rasa-n **** de cioara . Sa iti dau muieaaa ma pisharcosule(guta) , de te prind te calc in picioare

 • 4 mai 2016 la 20:03
  Permalink

  E clar.Trebuie condamnat pentru ca il cheama Guta si e fiul aluia cu manelele care in loc sa smangleasca capace de canal face parale cu talent.Restul il stim de la televizor.Bine ca fata e sanatoasa si da interviuri in direct cu zambetul pe buze.Asta dupa ce a luat o sticla in cap…Ori sticlele nu ma sunt ce-au fost odata…ori treaba e cam neclara.. In viata reala daca te paleste cineva cu sticla in moalele capului intri direct la reanimare.Pacat ca nu au fost la biblioteca.Daca o lovea cu cartea stirea era mult mai tare. „Fiul regelui Guta a agresat intelectual o fata studioasa aflata in biblioteca Keops”.Vorba lui Moise Guran : ce treaba au astia cu biblioteca ?!

 • 5 mai 2016 la 9:56
  Permalink

  ileana, si fata si baiatul sunt vai de „capul” lor, dar tu esti cu IQ maxim mediocru.

 • 5 mai 2016 la 22:04
  Permalink

  Razvane pune-ti neuronu la treaba. Cazul asta in afara de vaicarelile lu mumasa vitrega nu prea are altceva.Ar cam fi cazu sa scoata poze cu ranile si cu hartiile de la doctori daca nu sa ne lase

 • 6 mai 2016 la 7:46
  Permalink

  Oare aceste postări „dezinteresate” care apără un vagabond nenorocit fac bine simțului civic ? Indiferent cum ar fi tânăra, indiferent de ce spune mama vitregă, dacă nesimțitul nu făcea ce a făcut nu era nici o discuție. O întrebare. Dacă Guță se consideră nevinovat de ce s-a refugiat imediat după incident în județul Gorj ? Răspuns. Deoarece se știa vinovat. Dar el crede că dacă tânăra, probabil, are o reputație neadecvată atunci el, Guță cel Nesimțit, are voie să facă orice. De fapt este un nimeni în drum. Păcat că se găsesc „avocați” care să apere o cauză pierdută.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare