Sport

FITBAL Liga a III-a. Devenii au făcut primele transferuri

Vacanța fotbaliștilor din liga a treia de fotbal se apropie de final și con­du­cerile teh­nice ale acestor formații fac noi achi­ziții în loturi pentru reluarea com­petiției.
CSM Deva a anunțat încă de la finalul anului trecut că a reușit două transferuri și că va ataca play-off ediției din acest an al campionatului cu ambiție și seriozitate. În acest sens, antrenorul Ștefan Nanu a adus doi jucători, un atacant și un mijlocaș, care au evoluat tot în Liga 3 în prima parte a sezonului. Este vorba de Dragoș Săulescu și de Alexandru Avramovici.
Prima achiziție pentru partea a doua din sezon este atacantul Alexandru Avramovici, care a jucat în turul campionatuluila echipa AFC Voința Lupac.
Dragoș Săulescu, în vârstă de 29 de ani, a evoluat până la transferul către formația deveană la Gilortul Târgu Cărbunești dar a mai jucat la CSM Reșița și Poli Timișoara. Mijlocașul care a semnat pentru CSM Deva are peste 40 de meciuri la nivelul Ligii a 2-a.
Tehnicianul Ștefan Nanu a declarat că își dorește să formeze la Deva o echipă com­petitivă și speră ca viitorul sezon să fie la fel de bun ca și actualul, formația pe care o conduce fiind acum pe locul secund în clasamenetul seriei a șaptea, liderul din acest moment fiind CSM Reșița.

One thought on “FITBAL Liga a III-a. Devenii au făcut primele transferuri

  • Plusvaloare nu glumă. Echipa asta este o glumă. Vai de voi! A distrus/vândut țăranul de muntean mircia „Mureșul Deva” și de atunci nu mai au devenii fotbal. Bătaie de joc și bani aruncați pe apa sâmbetei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura