Finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte în domeniile sport şi culte

Adriana Clej

Primăria municipiului Deva a lansat a doua sesiune de acordare a finanţărilor nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes general, care se desfăşoară din septembrie până pe 15 decembrie, anul acesta.
Persoanele fizice şi juridice fără scop patrimonial, asociaţii sau fundaţii constituite conform legii, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege, au posibilitatea de a depune oferte în vederea atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă, pentru domeniile culte şi pentru sport.
Suma totală alocată de la bugetul local pentru a doua sesiune din acest an de acordare a finanţărilor nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes general este de 1.000.000 de lei, repartizată astfel: sport 200.000 lei şi culte 800.000 lei.
Toate informaţiile privind procedura de solicitare a finanţării nerambursabile de la bugetul local şi criteriile de acordare a acesteia se regăsesc în „Ghidul solicitantului“, care poate fi procurat de la Primăria municipiului Deva, Centrul de Informare a Cetăţeanului sau poate fi consultat pe site-ul oficial al instituţiei. Data limită pentru depunerea proiectelor este vineri, 12 octombrie, până la ora 12:00.
Evaluarea şi selecţia proiectelor vor fi efectuate marţi, 16 octombrie, la ora 9:00, de către Comisia de evaluare stabilită prin Hotărârea Consiliului Local. După încheierea selecţiei, secretariatul Comisiei de evaluare a proiectelor va comunica, în scris, solicitanţilor selecţionaţi sumele aprobate, în vederea încheierii contractelor de finanţare nerambursabilă, precum şi solicitanţilor neselecţionaţi motivele care au condus la neacordarea finanţării.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.