Fetiţă adusă pe lume de trei paramedici SMURD

9 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju

Paramedicii SMURD Baru Mare au primit un apel de urgenţă prin care li se cerea intervenţia la o femeie gravidă din comună.

Femeia, de 29 de ani, acuza dureri şi a fost imediat preluată de SMURD, pentru a fi dusă la cel mai apropiat spital, însă echipajul de prim ajutor s-a văzut nevoit să o asiste la naştere. Tânăra a adus pe lume o fetiţă sănătoasă chiar în autospeciala de intervenţie.
”Am fost solicitaţi să intervenim la o femeie gravidă din localitatea Baru Mare, iar un echipaj a ajuns la faţa locului şi a preluat pacienta. Aceasta a născut în ambulanţă o fetiţă de 51 de centimetri şi 3,190 kilograme”, a declarat comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani, Adrian Avram.
Cei trei subofiţeri, care au fost ”moaşe” de nevoie, spun că vor merge la spital în zilele următoare, să vadă cum se simt atât fetiţa, cât şi mama. Pe de altă parte, medicii care o îngrijesc pe mamă spun că atât pruncul cât şi ea sunt într-o stare bună de sănătate. O altă gravidă a fost moşită de paramedicii SMURD din Baru Mare în urmă cu un an de zile. O femeie din comuna Pui, căreia i-a venit sorocul, n-a mai apucat să ajungă la Maternitatea Spitalului Orăşenesc Haţeg şi a născut tot ajutată de un echipaj SMURD din Baru Mare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Percheziţii la Geoagiu-Băi într-un dosar cu prejudiciu de un milion de euro

Procurorii şi poliţiştii de la Crimă Organizată au efectuat ieri 16 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Hunedoara, Braşov,...

Funcţionarul de la APIA arestat a fost suspendat din funcţie

Funcţionarul Florin Opriş, de la APIA Hunedoara, a fost suspendat din funcţie. Ieri, DNA a transmis o adresă prin care...

Înşelat cu aproape 6.000 de lei prin metoda „Marele premiu”

Un bărbat de 57 de ani, din oraşul Aninoasa, a reclamat că a fost înşelat, pierzând aproape 6.000 de lei,...

Închide