Femeie ucisă pe trecerea de pietoni

03 accidentMircea Crivăţ

Ieri dimineaţă, în jurul orei 07:10, un bărbat de 32 de ani, din Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din municipiu, la intersecţia cu bulevardul 1848, strada  Al. Vlahuţă şi strada I.L. Caragiale, a accidentat o femeie în vârstă de 78 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. În urma acestui eveniment rutier a rezultat decesul femeii, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală.
Un alt accident grav a avut loc la Petrila, unde o femeie de 46 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Republicii din localitate, la una din trecerile pentru pietoni de pe aceeaşi stradă, semnalizată şi marcată corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere unei persoane, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, accidentând-o grav. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Petroşani, în vederea acordării de îngrijiri medicale şi stabilirea diagnosticului. Şi în acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

One thought on “Femeie ucisă pe trecerea de pietoni

  • 5 februarie 2014 la 9:51
    Permalink

    Imi pare foarte rau pentru Doamna care a decedat, familia ei, pentru soferul si familia lui. Iluminatul public se stinge in OM in jurul acelei ore (7.10). in acel moment nu se mai vede nimic! Trec zilnic pe acolo la acea ora mergand la serviciu si stiu cum este. Ar trebui ca iluminatul public sa se stinga dupa ce se lumineaza afara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare