Femei prinse la furat de cărbune


În timpul unei patrulări, poliţiştii postului de Transport Feroviar, din Petroşani, au prins două femei care încercau să fure nici mai mult, nici mai puţin, de 420 de kilograme de cărbune, din vagoanele unui tren de marfă aflat în staţia CFR Iscroni. Hoaţele, cu vârste de 48 şi 40 de ani, s-au ales cu dosare penale şi sunt, în continuare, cercetate în libertate. (C. Ghenea)

2 comentarii la „Femei prinse la furat de cărbune

  • 5 octombrie 2012 la 8:47
    Permalink

    420 de kg e o cantitate considerabila de carbune, nu gluma ! Femeile in ziua de azi sunt diferite fata de cele de pe vremea de dinainte de ’89. Criza din ziua de azi se pare ca ii indeamna pe oameni la lucruri nesabuite. Sper sa depasim situatia asta economica cat mai repede.

  • 5 octombrie 2012 la 11:35
    Permalink

    Vochitoiu consilier judetean si fura apa la firma lui, ce aveti cu femeile astea sarace? Sa-i faca dosar penal si lui Vochitoiu sau el nu are voie ca este presedinte la PPDD si consilier judetean? Vochitoiu are miliarde si isi permite sa plateasca apa dar tot o fura iar femeile astea sarace nu au bani si vor un pic de caldura la iarna pentru copii. Ce inseamna 400 de kg de carbune in lei? cateva zeci de lei. Dar Vochitoiu? El are firma de facut boltari, garduri, pavele inseamna ca afurat mii de metrii cubi de apa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi violatori de minori, trimişi în puşcărie pentru 10 ani

Doi dintre hunedorenii trimişi în judecată, în ultima perioadă, pentru viol, şi-au primit ieri sentinţele. Magistraţii i-au condamnat la câte...

Tăieri ilegale de arbori

Angajaţii Ocolului Silvic din Dobra au sesizat Poliţia, în urmă cu două zile, după ce au constatat că dintr-o pădure

Gura lumii 5.10.2012

Vorbeşte lumea prin judeţ că reprezentanţii unei instituţii de învăţământ superior, cunoscuţi pentru mişmaşurile cu care se ocupă frecvent, au

Închide