Sport

Federaţia Română de Baschet a rămas fără finanţare

Ministerul Tineretului şi Sportului a sistat finanţarea Federaţiei Române de Baschet, secretarul general al FRB, Adrian Voinescu (foto), declarând într-o conferinţă de presă, că de­cizia vine într-un moment „cel puţin ciudat” având în vedere că echipa naţională fe­mi­nină 3×3 se află în pregătire pentru par­ti­ciparea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
„A fost sistată finanţarea Federaţiei Ro­mâne de Baschet. Noroc cu COSR care sus­ţi­ne din plin această pregătire precum şi par­ti­ciparea naţionalei de baschet 3×3. Nu aş spune că măsura MTS este fără pre­ce­dent… dar este foarte ciudat că ministerul înţelege să ac­ţioneze de acest fel faţă de o federaţie ca­li­ficată la Jocurile Olimpice”, a afirmat Voinescu.
Întrebat dacă în adresa de sistare a finanţării există o motivaţie, Voinescu a răs­puns:”În adresă se menţionează ca moti­vaţie, faptul că există probleme legate de procesele pe care le are Federaţia Română de Baschet cu terţi. Au fost nişte cazuri dar care s-au închis, inclusiv o sesizare la CNCD”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura