; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Federaţia Română de Atletism şi-a premiat laureaţii anului 2019

26 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Săptămâna trecută s-a desfăşurat un moment de sărbătoare pentru familia atletismului românesc, deoarece Federaţia Română de Atletism şi-a premiat laureaţii anului 2019 într-o gală găzduită de Hotelul Ramada Parc din Bucureşti.

În prezenţa a numeroase oficialităţi din lumea sportului şi administraţiei locale, a numeroşi campioni europeni, mondiali şi olimpici, Federaţia Română de Atletism i-a pus în lumina reflectoarelor pe cei mai buni atleţi, antrenori, manageri de club, conducători de asociaţii judeţene şi recordmeni care au performat în 2019.
Atletul anului 2019 a fost declarat Alin Firfirică, iar Atleta anului 2019, Cristina Simion (ambii de la CSA Steaua). Juniorii anului au fost declaraţi Talida Sfârghiu şi Samuel Bucşă.
Menţionăm că printre sportivii care au fost recompensaţi de către conducerea federaţiei române de specialitate a fost şi Florentina Marincu- Iuşco (foto) (care a reprezentat în anul competiţional 2019, LPS Cetate Deva), pentru medalia de bronz cucerită în proba de săritura în lungime la Jocurile Mondiale Universitare, desfăşurate la Napoli, Italia, în 2019.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Conde spune:

    Bravo lor!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Nefericirea de a fi nefericit

Ştiţi că e plină lumea de nefericiţi? Fireşte că ştiţi! Unii dintre voi trăiţi nefericirea pe propria piele. Când am...

Costel Alic a încetat din viață

După ce, sâmbăta trecută, a suferit mai multe atacuri cerebrale, fiind de atunci în comă, Costel Alic (Bebe) a încetat...

De ce vrea PNL alegeri anticipate?

Este limpede pentru toată lumea că singura prioritate reală a guvernării liberale este declanșarea ANTICIPATELOR. Un Guvern nesigur, care nu...

Închide