Federaţia de rugby a decis programul competiţiilor naţionale

24 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Superliga naţională de rugby se va relua într-un format redus, începând cu 15 august, când sunt programate, la Braşov, meciuri de baraj conform clasamentului la zi. Apoi, la 22 august se vor disputa semifinalele, iar finala campionatului şi meciurile de clasament sunt prevăzute pentru 29 august.

În Cupa României, cele şase echipe participante vor fi împărţite în două grupe pe criterii regionale. SCM Timişoara va evolua în Grupa 2, alături de CSM Ştiinţa Baia Mare şi Universitatea Club. Partidele vor începe la 1 august. Semifinalele Cupei României vor avea loc pe 10 octombrie, iar finala e programată pe 17 octombrie.
În Divizia Naţională de Seniori, se vor disputa cele şapte etape rămase din retur, începând cu data de 5 septembrie.
De asemenea, Campionatul Naţional de Rugby în 7 se va finaliza prin disputarea celor două etape restante. Prima e programată la 25 iulie, la Petroşani, iar a doua pe 1 august, la Galaţi.
Rugbiştii de la Ştiinţa Petroşani nu şi-au reluat încă antrenamentele, deoarece aşteptau aceste decizii ale forului federal şi măsurile clare care să poată permite jucătorilor revenirea pe teren. Până atunci, să menţionăm că la echipa din Valea Jiului a revenit Răzvan Barbu (foto). El se pregăteşte deocamdată singur la baza din Dealul Institutului, chiar dacă terenul este dificil, iar din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, iarba a crescut foarte mult.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cei mai buni sportivi hunedoreni din 2019 vor fi premiaţi

Programată iniţial în luna martie, tradiţionala festivitate de premiere a celor mai buni sportivi hunedoreni pentru anul competiţional 2019 nu...

Teribilismul şi viteza au dus la accident

O copilă de 15 ani a fost grav rănită în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 20...

Depistaţi cu fierul furat în maşină

Circa 800 de kilograme de fier vechi reuşiseră doi tineri, unul minor, să fure de pe platforma industrială a EM...

Închide