Cantonamente de pregătire pentru arcaşii din judeţ

24 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Arcaşii de la Minerul Aninoasa/SCM Deva şi-au reluat de ceva timp antrenamentele la baza Anena din Aninoasa, sub supravegherea antrenorilor Viorel Hăbian şi Gigi Puşcă.

Începând de astăzi, conform programului aprobat de federaţie, arcaşii de la grupa Compound, pregătiţi de Gigi Puşcă, vor pleca la Izvorul Mureşului pentru un cantonament de pregătire.
Federaţia de specialitate va analiza şi propunerea ca arcaşii pregătiţi de Viorel Hăbian să participe la un cantonament începând cu data de 1 iulie în baza olimpică de la Izvorani, unde se vor afla componenţii loturilor reprezentative de seniori, cadeţi şi juniori.
Vor participa la cantonamentul de la Izvorani şi cei din lotul olimpic din care fac parte şi sportivii Beatrice Miklos (foto), Mario Ţâmpu şi Flavius Tănăsescu, toţi legitimaţi la secţiile din judeţul Hunedoara.
Primul concurs de tir cu arcul din această vară, anunţat de clubul din Valea Jiului va avea loc pe baza de la Aninoasa, unde va fi organizată ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii Cupa Minerul. Competiţia este programată în perioada 10-12 iulie, iar arcaşii de la Aninoasa şi Deva sunt printre favoriţi, dacă ţinem cont de experienţa lor. La această ediţie vor fi prezenţi cei mai buni arcaşi din ţară.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Federaţia de rugby a decis programul competiţiilor naţionale

Superliga naţională de rugby se va relua într-un format redus, începând cu 15 august, când sunt programate, la Braşov, meciuri...

Cei mai buni sportivi hunedoreni din 2019 vor fi premiaţi

Programată iniţial în luna martie, tradiţionala festivitate de premiere a celor mai buni sportivi hunedoreni pentru anul competiţional 2019 nu...

Teribilismul şi viteza au dus la accident

O copilă de 15 ani a fost grav rănită în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 20...

Închide