Cantonamente de pregătire pentru arcaşii din judeţ

Arcaşii de la Minerul Aninoasa/SCM Deva şi-au reluat de ceva timp antrenamentele la baza Anena din Aninoasa, sub supravegherea antrenorilor Viorel Hăbian şi Gigi Puşcă.

Începând de astăzi, conform programului aprobat de federaţie, arcaşii de la grupa Compound, pregătiţi de Gigi Puşcă, vor pleca la Izvorul Mureşului pentru un cantonament de pregătire.
Federaţia de specialitate va analiza şi propunerea ca arcaşii pregătiţi de Viorel Hăbian să participe la un cantonament începând cu data de 1 iulie în baza olimpică de la Izvorani, unde se vor afla componenţii loturilor reprezentative de seniori, cadeţi şi juniori.
Vor participa la cantonamentul de la Izvorani şi cei din lotul olimpic din care fac parte şi sportivii Beatrice Miklos (foto), Mario Ţâmpu şi Flavius Tănăsescu, toţi legitimaţi la secţiile din judeţul Hunedoara.
Primul concurs de tir cu arcul din această vară, anunţat de clubul din Valea Jiului va avea loc pe baza de la Aninoasa, unde va fi organizată ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii Cupa Minerul. Competiţia este programată în perioada 10-12 iulie, iar arcaşii de la Aninoasa şi Deva sunt printre favoriţi, dacă ţinem cont de experienţa lor. La această ediţie vor fi prezenţi cei mai buni arcaşi din ţară.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.