Cei mai buni sportivi hunedoreni din 2019 vor fi premiaţi

24 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Programată iniţial în luna martie, tradiţionala festivitate de premiere a celor mai buni sportivi hunedoreni pentru anul competiţional 2019 nu s-a desfăşurat din motivele cunoscute, pandemia de coronavirus schimbând planurile DJTS Hunedoara.

Directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport, Lorincz Szell, a ţinut însă să precizeze că instituţia pe care o conduce are la dispoziţie o sumă de 10.000 de lei pentru premierea stabilită iniţial şi că aceşti bani vor ajunge la sportivi.
„Că va fi o gală publică, sau că va fi privată, că îi vom chema pe rând pe sportivi, aceştia să stea liniştiţi că vor fi premiaţi. Cei 10.000 de lei alocaţi pentru această gală vor merge unde trebuie. Sportivii vor primi diplome, cupe, iar primii trei sau primii şase clasaţi, vom vedea, vor lua şi premii în bani”, a declarat directorul executiv al DJTS Hunedoara, Lorincz Szell.
Atleta Florentina Marincu Iuşco (foto), legitimată la LPS Cetate Deva, calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost declarată Sportivul anului 2019, ea fiind urmată în topul anual de către Georgiana Miler (judo – SCM Deva), Denisa Golgotă (gimnastică – LPS Cetate Deva), ambele situate pe locul second, şi Beatrice Miklos (tir cu arcul – SCM Deva). În clasamentul anual la discipline neolimpice karateka Miruna Mălăuţă (CSM Jiul Petroşani) s-a situat pe primul loc.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Teribilismul şi viteza au dus la accident

O copilă de 15 ani a fost grav rănită în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 20...

Depistaţi cu fierul furat în maşină

Circa 800 de kilograme de fier vechi reuşiseră doi tineri, unul minor, să fure de pe platforma industrială a EM...

Urmărit internaţional, prins la Simeria

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Rapoltu Mare, pe numele căruia fusese emis un mandat european...

Închide