FC Hunedoara a câştigat în deplasare, Jiul Petroşani, doar remiză acasă

FC Hunedoara a învins vineri, în deplasare pe Naţional Sebiş, cu 3-1, obţinând a treia victorie consecutivă în acest început de campionat şi prima pe terenul adversarei. Cu această victorie hunedorenii au acumulat nouă puncte şi se menţin pe primul loc în clasamentul seriei. După ce gazdele au deschis scorul prin Bozean, în minutul 9, hunedorenii au trecut la cârma jocului şi au egalat în minutul 40, prin Pepenar. În repriza a doua FC Hunedoara a luat conducerea, în urma unei lovituri de pedeapsă, transformată cu siguranţă de Făgărăşanu (min.60), iar în minutul 65 Pepenar a realizat dubla în acest meci, înscriind al treilea gol pentru hunedoreni.
Antrenorul hunedorenilor, Marius Opric, a folosit următorii jucători: Dragotă – Vîrtan (46 Dosan), Ambru?, Cuciula, B. Roiu, Găceanu (85 Bier), J. Vajda (cpt.), R. Cristian, Făgărăşanu – Pepenar (76 Zdrîncu), Suciu (68 Lintaru). În schimb, Jiul Petroşani n-a reuşit s-o învingă pe teren propriu pe Unirea Dej, meciul încheindu-se cu scorul de 1-1, golurile fiind marcate de Iftimie (min.58) şi R. Stan (Min.75).
Vom reveni cu mai multe informaţii despre aceste două meciuri în ediţia de luni a ziarului. (Mircea Crivăţ)

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A venit zăpada în Parâng

Prima zăpadă în Parâng, a venit mai devreme cu circa o lună de zile. Şi chiar dacă n-a nins mult,

Maraton ciclist Deva – Hunedoara şi retur

Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva, propune hunedorenilor un  tur eco pe biciclete, care să

E sigur, Ovidiu Draia va candida din partea PP-DD la Parlament

Liderul PP-DD Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că pregăteşte mai multe surprize pentru alegerile generale.

Închide