Farmaciştii militari din Sibiu fabrică şi ne trimit dezinfectant

31 martie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Farmaciştii Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Augustin“ Sibiu au început prepararea unei soluţii alcoolice dezinfectante pentru mâini, necesară pentru personalul unităţilor militare arondate din judeţele Sibiu, Alba şi Hunedoara.
„Farmacia de circuit închis în structura Spitalului Militar de Urgenţă «Dr. Alexandru Augustin» Sibiu a început prepararea de «Soluţie alcoolică dezinfectantă pentru mâini», necesară pentru toate categoriile de personal ale spitalului şi pentru personalul unităţilor militare arondate din judeţele Sibiu, Alba şi Hunedoara“, a anunţat Spitalul Militar de Urgenţă din Sibiu. Farmaciştii militari pot prepara o cantitate de soluţie alcoolică dezinfectantă în funcţie de necesar, după cum au precizat reprezentanţii Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu. (M.Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. florin spune:

    Domnilor ziaristi nici unul dintre voi nu vorbeste de Farmacisti acesti oameni sunt mai espusi poate mai mult decit majoritatea medicilor,si Farmacisti pot fi considerati eroi nostri ca si medici.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spitalul Judeţean rămâne unitatea pentru tratarea COVID-19. Spitalele din Hunedoara, Orăştie, Vulcan şi Lupeni, desemnate spitale de suport

Ministerul Sănătăţii, pe baza analizei la nivelul fiecărui judeţ a capacităţilor de îngrijire a pacienţilor, a elaborat lista cu spitalele...

S-au încăierat pe stradă

Trei bărbaţi puşi pe scandal au fost sancţionaţi de poliţişti cu câte o amendă de 5.000 de lei, dar sunt...

Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional

Ieri, 31 martie, în judeţul Hunedoara se aflau în carantină 186 de persoane, iar în izolare 2.984 de persoane.

Închide