Fără Cristina Neagu în preliminariile CM

Selecţionerul echi­pei naţionale de hand­bal feminin a Româ­niei, Adrian Vasile, a declarat, că prima re­pre­zentativă este fa­vo­rită în meciurile cu In­sulele Feroe şi Aus­tria, din preliminariile Euro 2022, dar a subliniat că este periculos să îţi subes­timezi adversarii.

Să respecte tradiția
„Sunt două meciuri extrem de im­por­tante, ultimele oficiale în care ne putem testa condiţia înainte de CM. Singura modalitate de a le aborda este să fim 100 la sută conectaţi. Cel mai mare pericol este să subestimezi adversarii, tocmai pentru că de multe ori calculele hârtiei au fost altele faţă de ce s-a întâmplat pe teren. Evident, avem prima şansă, suntem echipa mai bună. Trebuie să ne respectăm tradiţia, numele şi ţara”, a afirmat Adrian Vasile.
Selecţionerul, care nu se poate baza până la finalul anului pe Cristina Neagu (foto) care şi-a dorit o pauză de câteva luni, a men­ţionat că prima reprezentativă trebuie să îşi ridice nivelul până la întoarcerea acesteia. „Echipa naţională anul acesta trebuie să fie bună fără Cristina Neagu. Dacă ne ridicăm nivelul, când ea va veni va găsi Naţionala mult mai puternică. Pentru mine, oricine este în această echipă, este România, nu contează numele, contează doar că pe spa­tele fie­căreia scrie România”, a menţionat Vasile.
Pivotul Crina Pintea a subliniat la rândul său importanţa meciurilor cu Insulele Feroe şi Austria. „Sper că toate lumea se gândeşte serios la aceste meciuri, par adversari facili, dar este aşa, doar în apa­renţă, pentru că toţi vor să ne bată. Ne do­rim ca tot ceea ce facem în aceste două meciuri să reprezinte un punct de plecare pentru Mondialul din Spania”, a afirmat Pintea care speră și ea în revenirea cât mai curând la echipa naţională a Cristinei Neagu: „Nu te poţi obişnui fără Cristina. Sper ca în această pauză să se odihnească suficient şi să revină la lotul naţional”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.