Futsal. Fotbaliștii de la Autobergamo au câștigat pe teren propriu

Marți seara la Sala Sporturilor din Deva s-a disputat partida care a contat pentru etapa a patra din campionatul primei ligi de fotbal în sală. O partidă care la prima ve­dere se anunța spectaculoasă, cu oas­peții, CFR Timișoara, care se aflau îna­intea aces­tui joc pe locul al treilea în cla­sament iar gazdele, Autobergamo, pe locul patru.

Pus pe ceartă
Mai bine așezați în teren, jucătorii deveni au controlat în prima parte ostilitățile și au reușit un prim gol în min.3, marcat de Andree Sasse care, inspirat, a reluat din apropierea porții timișene și l-a învins pe portarul Lungu.
Antrenorul jucător al oaspeților, Robert Lupu, a insistat ca elevii săi să iasă din ju­mă­tatea proprie după acest gol, lucru care le-a permis devenilor să găsească soluții care
i-au adus de mai multe ori în fata porții ad­verse. Astfel, gazdele au reușit să înscrie încă o dată prin Antonio Hinojosa, cel care a mărit avantajul devenilor în min. 15, la 2-0.
Robert Matei a fost mereu pus pe ceartă, fie cu adversarii, fie cu coechipierii sau cu arbitrii, ultimii, Daniel Deca si Alexandru Kința fiind depășiți de presiunea jocului din teren și au gafat de câteva ori, în deza­van­tajul ambelor formații.
Repriza secundă a fost mult mai bună pen­tru timișoreni care au practicat stilul pe care îl preferă antrenorul Robert Lupu, adică 5-0 , fără portar și omul în plus în teren, această variantă nefiind pe placul gazdelor care au părut de multe ori iritate de această variantă de joc. De altfel, jucătorii din Timișoara au punctat o singură dată, în partea secundă, prin Valentin Ilaș, în min.22. Finalul a aparținut echipei gazdă care, deși nu a înscris, a reușit să conserve rezultatul de pe tabelă chiar și în condițiile în care CFR-ul a beneficiat de o lovitură liberă de la 7 m, periculoasă dar nefinalizată.
Formația din Deva a evoluat în formula: Voin, Hiojosa, Covaci, Sasse, Pînzaru, Cojo­caru, Kusmondi, Grosu, Kovacs Z., Boldor.
Autobergamo Deva a câștigat meritat acest joc și face rocada în clasament cu CFR Timișoara. În următoarea etapă, Autober­gamo Deva va evolua în deplasare la Lucea­fă­rul Buzău pe data de 10 octombrie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.