Politica si administratie

„Fapte, nu vorbe!”, sloganul umaniștilor. Umaniștii anunță că vor candida cu liste proprii la anul

Vineri, la Deva, a avut loc inau­gu­rarea noului sediu al Partidului Uma­nist Social Liberal din județul Hunedoara. Au fost prezenți lideri de la centru ai Partidului Umanist Social Liberal, membrii ai organizației din județul nostru. Tot vineri, PUSL Hunedoara a lansat primul număr al publicației „Manifestul umanist de Transilvania”. Sloganul membrilor PUSL este „Fapte, nu vorbe!”.

Surpriză mare ?
„La Deva avem foarte mulți membri ambițioși și cu potențial, iar ușile or­ga­nizației sunt deschise pentru oricine are idei, sugestii de a ajuta comunitatea, care dorește să depună efort și să se im­plice în derularea proiectelor umaniste, într-o perioadă grea în care e tot mai evident că trebuie să găsim soluții pen­tru a diminua prăpastia dintre bogați si săraci, tot mai accentuată în societatea românească probabil nu doar ro­mâ­nească. Vom candida cu liste proprii şi cu siguranţă putem realiza o surpriză mare la alegerile ce vor avea loc anul viitor care ne poate asigura un rol de­ter­minant în structurile politice care vor guverna România în intervalul 2024 – 2028”, a transmis Lavinia Şandru, pre­ședintele Institutului de Studii Social Liberale a PUSL.

Să dezvolte filialele
Partidul Umanist Social Liberal este primul partid din România care are un de­partament dedicat pentru Transil­va­nia, o zonă cu multiple particularităţi, au anunțat liderii partidului. Condus de Raluca Bugnar, acest departament are rolul să sprijine, să dezvolte şi să poten­ţeze acţiunile filialelor umaniste din cele 10 judeţe din interiorul arcului carpatic.
„Departamentul pentru Transilvania al PUSL a lansat cu ocazia inaugurării se­diului de la Deva și ((Manifestul Umanist de Transilvania)), revistă a umaniștilor transilvăneni care va apărea lunar și care va promova valorile umaniste, fiind o pagină scrisă a celor care își propun să cunoască și să rezolve problemele celor care merită o viață cu adevărat liberă și prosperă, unde trebuie să învățăm să prețuim viața și munca, să avem curajul de a înfăptui ceea ce ne dorim, să facem alegeri cinstite și respectate, să iubim acest pământ românesc și să nu risipim ce am moștenit”, a declarat Raluca Bugnar. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura