Familia adolescentului criminal va fi executată silit

11 august 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cristina Ghenea

Instanţa Tribunalului Hunedoara a admis, ieri, solicitarea făcută de părinţii fetei de 15 ani, ucise, în urmă cu trei ani, de către Lucian Hoară, prietenul acesteia. Ei au cerut instanţei să decidă executarea silită pentru plata celor 117.000 de lei, sumă pe care familia criminalului este obligată să o plătească drept despăgubiri.

Nu au dat nici un ban
Lucian Hoară (foto), un tânăr din Hunedoara, acum în vârstă de 19 ani, şi-a primit sentinţa în 14 aprilie 2009, fiind condamnat la nouă ani de închisoare, după ce, în iulie 2008, i-a tăiat gâtul prietenei sale, o adolescentă de 15 ani. Instanţa judecătorească a decis că tânărul şi familia acestuia trebuie să le plătească părinţilor victimei 2.000 lei – cheltuieli de judecată, 15.000 lei – daune materiale şi 100.000 lei – daune morale. Întrucât, până în prezent, nu au primit nici un ban, părinţii victimei au solicitat executarea silită a efectuării plăţilor, iar instanţa a admis ieri această cerere. Dacă părinţii criminalului nu vor răspunde somaţiei executorului, acesta le-ar putea pune celor doi, sechestru pe bunuri şi proprietăţi sau poprire pe salarii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Începe reabilitarea reţelei de apã în Valea Jiului

Prima licitaţie pentru lucrările de modernizare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare din Valea Jiului, în cadrul proiectului...

A fugit de la locul accidentului

O hunedoreancă de 63 de ani a fost lovită de un autocamion, în timp ce încerca să traverseze podul de...

Trimis în judecată, pentru evaziune fiscală

Un bărbat de 44 de ani din Brad a fost trimis în judecată, după ce a fost cercetat de poliţişti...

Închide