Începe reabilitarea reţelei de apã în Valea Jiului

11 august 2011 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Prima licitaţie pentru lucrările de modernizare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare din Valea Jiului, în cadrul proiectului contractat de Apa Serv, a fost câştigată de Hidroconstrucţia SA.
Ca urmare, ieri, a fost semnat contractul dintre Apa Serv şi Hidroconstrucţia, pentru reabilitarea sistemului de apă şi canalizare din Aglomeraţia Petroşani-Petrila-Aninoasa, preţul total al acestuia ridicându-se la suma de 22.377.685 de lei. Durata lucrărilor este de 36 de luni. Este vorba de realizarea a aproximativ 4.458 metri de reţea de distribuţie pentru aproximativ 75 de branşamente în Petrila şi 4.254 metri de reţea de distribuţie pentru aproximativ 56 de branşamente în Aninoasa. În plus, se prevede reabilitarea a aproximativ 922 metri de reţea de distribuţie pentru aproximativ 10 branşamente în Aninoasa.
La semnarea contractului, au fost prezenţi primarii din Petroşani, Petrila şi Aninoasa, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Costel Avram (foto) şi un reprezentant al Hidroconstrucţia SA. „În sfârşit, am dat drumul lucrărilor pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare din Valea Jiului şi zona va fi un adevărat şantier în următorii ani. Nu se poate spune că investiţia aceasta va influenţa, deocamdată, preţul apei pentru locuitorii din Vale”, a declarat Costel Avram, vicepreşedinte al CJ Hunedoara. (S. Popa)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. tavi I spune:

  Daca a fost si Costel Avram acolo , precis va fi apa mai ieftina!!!
  Are mina buna !!!

 2. radu munteanu spune:

  costel avram abia astepata licitatiile
  bravo si molot sta ascuns
  el numai profita , ce ii da avram si lui si echipei……pusa pe banii publici

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A fugit de la locul accidentului

O hunedoreancă de 63 de ani a fost lovită de un autocamion, în timp ce încerca să traverseze podul de...

Trimis în judecată, pentru evaziune fiscală

Un bărbat de 44 de ani din Brad a fost trimis în judecată, după ce a fost cercetat de poliţişti...

Spitalul orăştian a mai salvat o viaţă

Spitalul Municipal Orăştie salvează vieţi pe bandă. Dacă zilele trecute, un ploieştean, venit ca turist în Staţiunea Geoagiu-Băi, a fost...

Închide