Faimoasele personaje din Frozen vin la Deva!

31 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

”Frozen. Peripeţii în Regat” este titlul unui spectacol muzical cu mascote şi personaje la care sunt invitaţi toţi copiii, duminică, 17 noiembrie 2019, la ora 17:00, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva.

Faimoasele personaje din animaţia lui Disney vor prinde viaţă pe scenă, timp de 60 de minute, când Regatul de gheaţă din Arendalle îşi deschide porţile pentru prichindeii care vin la întâlnirea cu eroii preferaţi: Elsa – prinţesa cu puteri magice, curajoasa Anna – sora sa mai mică, amuzantul om de zăpadă Olaf, Kristoff – omul munţilor, dar şi renul său simpatic şi prietenos pe nume Sven.
Preţul biletelor de intrare la spectacol este între 25 şi 100 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală: 25 lei (rândurile 20-24 şi loja centrală), 30 lei (rândurile 12-19), 50 lei (rândurile 5-11) şi 100 lei (rândurile 1-4, Categoria VIP).
Biletele pot fi achiziţionate de pe platforma eventbook.ro şi din reţeaua naţională ”Humanitas” sau, în ziua spectacolului, la intrarea în sală, de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.
Potrivit organizatorilor, Golden Party, spectatorii care achiziţionează bilete la categoria VIP se vor putea fotografia cu personajele pe scenă, la finalul spectacolului, şi vor primi autografe de la acestea. (M.V.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Ce înseamnă PNDL în varianta guvernului Orban?

În acest moment, judeţul Hunedoara este un imens şantier. Prin Programele Naţionale de Dezvoltare Rurală sunt reparate şi reabilitate drumuri....

Gura lumii, 1.11.2019

Cârcotaşii povestesc prin târg că un primar a mai făcut o achiziţie, una extrem de frumoasă. Zvonerii de serviciu susţin...

Femeie de 93 de ani, găsită în viaţă, după o noapte sub cerul liber

Bătrâna a plecat de acasă şi nu s-a mai ştiut nimic de ea aproape 24 de ore. Fiica ei a...

Închide