EvenimentFlash

Face greva foamei, pentru a nu fi acuzat de calomnie

Livia Botici

Un bărbat din Petrila se află în greva foamei, de ieri dimineaţă, din cauză că, spune el, a fost ameninţat de reprezentanţii primăriei din oraş, că va fi dat în judecată pentru calomnie.

„Abuzează de funcţia sa”

Alexandru Kulcsar (foto), împreună cu soţia sa, s-au instalat, încă de dimineaţă, în parcarea Oficiului pentru Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Hunedoara, pentru a face greva foamei. „Sunt nemulţumit din cauză că, una dintre funcţionarele primăriei din oraşul Petrila, Maria Mirci Dănicar, abuzează de funcţia pe care o deţine, face fals în acte, pentru a-şi atribui terenuri pe care nu le deţine de drept, şi încearcă să-i păcălească pe toţi cei care sunt în jurul ei. Cu toate acestea, atunci când i-am făcut plângere penală, pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, procurorii au dat soluţie de NUP (n.r.- neîncepere a urmăririi penale). Asta, cu toate că eu am adus probe care atestă că angajata primăriei a falsificat documente. De doi ani de zile, mă chinui să îmi intabulez casa, dar această femeie nu vrea să îmi elibereze actele, pentru că toate sunt la ea pe mână. De asemenea, tot din cauza ei, eu nu pot să primesc titlu de proprietate pentru 0,5 hectare de pădure. Acum, reprezentanţii primăriei mi-au trimis un comunicat, prin care mă ameninţă că mă dau în judecată pentru calomnie. De aceea fac greva foamei şi nu o să plec de aici, până când domnul prefect va veni să îmi rezolve problemele”, a declarat Alexandru Kulcsar.

Şi, prefectul a venit…

Atunci când Attila Dezsi, prefectul judeţului, a ajuns la sediul OCPI Hunedoara, rând pe rând, aproape toate nemulţumirile hunedoreanului au fost rezolvate. Acesta a aflat de la directorul general al OCPI Hunedoara, că problema cu intabularea casei a fost rezolvată, încă de la sfârşitul săptămânii trecute, iar referitor la titlul de proprietate asupra parcelei de pădure, acesta este întocmit de 10 zile. „În data de 9 august, bărbatul va avea casa intabulată. Această problemă nu mai există. Dar, mai vreau să fac o precizare, instituţia pe care o reprezint, nu este cu nimic implicată în demersurile făcute de acest domn”, spune Lucian Octavian Dragomir, directorul general al OCPI Hunedoara. „Alexandru Kulcsar a fost în audienţă la mine, acum o lună de zile, iar toate problemele sale au fost rezolvate. Acum, singurul impediment, este legat de hotărârile pe care le-au luat procurorii, dar aici nu pot să intervin în nici un fel. Justiţia este liberă!”, a declarat Attila Dezsi, prefectul judeţului Hunedoara. Deşi problemele sale par a fi rezolvate aproape în totalitate, Alexandru Kulcsar spune că nu vrea să iasă din greva foamei. „Voi continua protestul, pentru ca instanţele şi anchetatorii să ia în seamă odată şi adevărurile pe care le spun eu”, a declarat protestatarul. Aseară, la închiderea ediţiei, bărbatul se afla tot în greva foamei, în parcarea OCPI Hunedoara.

2 comentarii la „Face greva foamei, pentru a nu fi acuzat de calomnie

  • sa stea linistit, calomnia este abrogata din codul penal.

  • Mare minune..Cum a aparut prefectul problemele i-au fost rezolvate saracului (cu gipan) om..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura