Actualitate

Expoziţie de artã digitalã, semnatã Mihai Panaitescu, la Viena

Natalia Bumbac 07 expo bun

Artistul hunedorean Mihai Panaitescu, cunoscut publicului ca regizor de teatru şi cinema, a participat recent cu o expoziţie personală de artă digitală în Austria.
Vernisajul expoziţiei intitulate „Nonsense Observation” a avut loc pe data de 27 noiembrie, la Pygmalion Gallery, din incinta Teatrului Pygmalion din Viena. Prezentarea lucrărilor fotografice, constând în nuduri feminine, a fost urmată de un performance, susţinut de două actriţe şi doi solişti muzicali din Bucureşti. Un act artistic complex, care a fost pe placul publicului din Viena, fiind vorba de artă digitală, muzică şi mişcare scenică. Periplul artistului hunedorean în afara ţării nu se va încheia aici, Mihai Panaitescu fiind invitat să expună lucrările fotografice la Oslo, în Norvegia şi în Canada. Invitaţii pe care speră că le va putea onora în primăvara viitoare, în funcţie de posibilităţile financiare.
„Alături de mine au fost artistele Cristiana Cot Negrescu şi Denisa Niţă, care au performat cu corpul şi doi solişti muzicali, Oana Maria şi Ştefan Botezatu, componenţi ai trupei Poetrip. Lucrările
au mai fost expuse la Muzeul de Artă din Gabrovo, Bulgaria, iar noutatea de la Viena a fost performance-ul de o oră, după care s-au făcut lucrările fotografice”, a transmis Mihai Panaitescu.
Artistul hunedorean a participat până în prezent la peste 20 de expoziţii de artă fotografică şi digitală, obţinând în 2014 premiul întâi la Festivalul Internaţional „Vama sub lumini de Oscar” de la Vama Veche, la categoria nud artistic.

One thought on “Expoziţie de artã digitalã, semnatã Mihai Panaitescu, la Viena

  • Multumesc Mesagerului Hunedorean, de fiecare data promt cu stirile culturale

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura