Sport

Exclud eşecul

Ciprian Marinuţ

Mureşul Deva are doar varianta victoriei în meciul de pe teren propriu cu FC Bihor, în vreme ce Minerul Lupeni îşi propune să nu piardă partida din deplasare cu CS Otopeni.

Pentru „învierea” fotbalului

Cu mai puţin de 13 ore înainte de momentul care marchează Învierea lui Iisus, Mureşul Deva dispută un meci de la care se aşteaptă renaşterea echipei pregătite de Gică Barbu. Devenii sunt obligaţi să câştige, întrucât orice alt rezultat înseamnă afundarea echipei în mocirla din subsolul clasamentului, situaţie echivalentă cu condamnarea la retrogradare. Misiunea trupei de sub Cetate nu va fi simplă, întrucât orădenii sunt şi ei la ananghie şi vin după o remiză, acasă, cu Arieşul Turda, cu gândul de a recupera punctele pierdute.

Cealaltă echipă hunedoreană din eşalonul secund, Minerul Lupeni, îşi propune să nu piardă meciul din deplasare cu CS Otopeni, joc considerat important în cursa pentru salvarea de la retrogradare a formaţiei pregătite de Petre Gigiu şi Iosif Rus. Minerul a acumulat în acest început de retur şapte puncte din 12 posibile, pierzând o singură dată, la Târgu Mureş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura