Eugen Tomac, la Deva: Să redăm încrederea oamenilor!

9 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Liderul PMP, Eugen Tomac, s-a aflat în acest sfârşit de săptămână la Deva, unde a declarat că partidul va merge singur la alegerile locale. Se ştie că PMP nu a fost inclus în polul Dreptei, lucru care l-a supărat pe fostul preşedinte al ţării, Traian Băsescu.

La Deva, Eugen Tomac a declarat că scopul formaţiunii politice pe care o conduce, este, la alegerile locale din 27 septembrie, accederea în consiliile locale şi cele judeţene.
”Important este să obţinem un scor cât mai bun, partidul să devină un jucător puternic la nivel judeţean prin intrarea în consiliul judeţean, şi intrarea în consiliul local atât la Deva, Hunedoara, cât şi în celelalte oraşe din judeţul Hunedoara. Nu în ultimul rând, avem o echipă extrem de energică, care merge să candideze în toate localităţile din judeţ, mă refer la comune. În mod sigur vom avea liste, acolo unde nu vor exista candidaţi la primării, la consiliul local”, a declarat liderul PMP.
”PMP, fiind un partid de dreapta, îşi va duce crucea singur în această bătălie electorală, pentru că dorim ca cetăţenii, inclusiv hunedorenii să aibă o opţiune sănătoasă, una care s-a născut din dorinţa de a exista pe piaţa politică românească un partid care pune accent pe patriotism, pe nevoia de a ne apăra în mod firesc identitatea, fără a intra în contradicţie cu ceilalţi, pe nevoia de a ne apăra spiritualitatea”, a mai afirmat Tomac.
Tomac a spus că aceia care au fost desemnaţi candidaţi ai PMP la locale vor să schimbe societatea şi să redea oamenilor încrederea.
Precizăm că Robert Muzsic este candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean, Corina Oprişiu atacă Primăria Deva, Petre Nica va candida pentru funcţia de primar al Petroşaniului, iar Viorel Arion vrea să recâştige Primăria Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Halep, principala favorită la turneul de tenis la Praga

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (foto) revine pe terenul de joc după mai bine de cinci luni de pauză...

Fotbal. CS Hunedoara a câştigat amicalul cu Unirea Alba Iulia

Formaţia hunedoreană îşi continuă seria meciurilor amicale de pregătire, iar vineri după amiază a jucat pe arena Michel Klein în...

Fotbal. Jiul Petroşani a ratat promovarea din cauza noului virus

Vestea a căzut ca un trăznet în curtea campioanei judeţului Hunedoara, CSM Jiul Petroşani, care a aflat că are în...

Închide