“Este nevoie, mai mult ca oricând, de unitate în partid”

17 septembrie 2010 | 5 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Acum, când populaţia României trece prin cea mai grea perioadă de după 1990, din cauza măsurilor de o duritate fără precedent luate de Guvernul Băsescu-Boc, cu certitudine cel mai incompetent şi mai nepopular guvern din perioada post-decembristă, tot mai mult, speranţele românilor se îndreaptă spre Partidul Social Democrat. Dovada este şi creşterea noastră în sondajele de opinie din ultima perioadă.
Avem posibilitatea ca prin moţiunea de cenzură, pe care sperăm să o voteze nu doar parlamentarii social-democraţi şi liberali, dar şi alţi parlamentari – independenţi şi din rândul minorităţilor – să provocăm căderea Cabinetului Boc şi, pe baza unei noi majorităţi în Legislativ, să impunem un nou guvern, capabil să scoată ţara din situaţia gravă în care se află acum şi în care se adânceşte de la o lună la alta. Dar pentru asta, avem nevoie, mai mult ca oricând, de unitate în partid, pentru ca toţi împreună, indiferent ce poziţie şi funcţie ocupăm în PSD, să muncim în folosul cetăţenilor acestei ţări. Iar acest lucru este valabil de sus până jos şi, în acest context, şi în rândul nostru, al social-democraţilor din judeţul Hunedoara.
Fiindcă ne aflăm acum în preajma Conferinţei Judeţene de alegeri, în care pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene candidăm trei persoane, vreau să-mi exprim câteva puncte de vedere legate de acest lucru. În primul rând, faptul că există trei candidaturi oficiale pentru funcţia de preşedinte al social-democraţilor hunedoreni este o dovadă a democraţiei existente în interiorul partidului nostru, şi totodată, o dovadă de maturitate din punct de vedere politic, care lasă deschisă poarta competiţiei în ce priveşte accederea la funcţii de conducere în partid.
Fără îndoială, delegaţilor la conferinţă judeţeană nu le va fi foarte uşor să aleagă între cei trei candidaţi, fiecare dintre noi aducându-şi, de-a lungul anilor, contribuţia, în mai mare sau mai mică măsură, la întărirea organizaţiei judeţene, la rezultatele obţinute de partidul
nostru în alegerile parlamentare şi locale. Dar, sunt sigur că maturitatea şi luciditatea dovedite, nu o dată, de membrii noştri de partid, vor duce la alegerea în fruntea organizaţiei a candidatului pe care ei îl consideră cel mai în măsură să readucă şi să menţină PSD în fruntea formaţiunilor politice din judeţul Hunedoara.
Însă, indiferent cine va ieşi învingător în această competiţie internă de
partid, democratică şi colegială, el trebuie să lucreze în continuare pentru unitate şi competenţă în partid, lucruri fără de care nu vom reuşi să ne impunem în faţa alegătorilor hunedoreni.

Laurenţiu Nistor,
deputat PSD în Colegiul nr. 1 Brad – Valea Mureşului

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Gore din Brad :D spune:

  Lasa-ne naibii Nistore, ca stim ca vrei sa castigi alegerile la voi! Toata ziua apari peste tot! Ce dracu de sansa o sa aiba partidul ala daca isi alege un pensionar comunist presedinte? Gata, ca ne-ai plictisit rau zilele astea pe toate canalele si prin toate ziarele! Toti primarii de catun vor sa ajunga in Parlament si mai nou – presedinti de partid!
  PS: Sunt apolitic si sunt mandru de asta!

 2. sever mateuca spune:

  Soimus nu e catun catusi de putin, stimate Gore. Sunt sigur ca stii asta dar te faci ca nu stii. Este o comuna moderna, printre cele mai moderne din tara si asta i se datoreaza 99,99% primarului care a fost, L.N. Nu este nici el lacrima lui Hristos cum si mai putin sunt ceilalti doi. Nu stiu ce va fi daca va fi ales Nistor presedinte dar nu inteleg de ce sunt asa siguri unii ca nu e bine sa fie el ales.

 3. Ingineru spune:

  ce e aici gazeta de perete pentru laudat conducatorii prea iubiti ? aia e la biserica la bejan unde sia facut nistor icoana pe un perete intreg ! modest omul sa fie mai aproape de sfinti poate il iarta ei ! comuna moderna soimus ? daaaaa hai sa il intreb pe primarele de acolo ce datorii ia lasat nistor

 4. sever mateuca spune:

  intreaba-l inginerule ca oricum nu-ti va spune nimic. de fapt fabulezi ca sa il sustii pe favoritul tau cel gras ca un porc. vezi ce prost esti. nu e icoana e pictura murala, desteptule.

 5. sever mateuca spune:

  ei, ce v-am spus papagalilor ? luati un pistol si trageti-va un glonte in testicole ca sa nu muriti doar sa urlati de durere ca prostia nu doare. salutari de la…soimus, ciumetilor, ha, ha, ha, ha!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Fotbal week-end

Liga a II-a, etapa a IV-a, sâmbătă, 18 septembrie, ora 11.00: FC Bihor - CS Mioveni; CSM Rm. Vâlcea -...

Retezatul, la 75 de ani

Nici nu ştii cum trec anii, s-ar putea spune... Evident, nu eram născut la vremea când biologul Alexandru Borza a...

O beizadea şi-a răpit şi snopit în bătaie iubita

Cu mintea întunecată, pentru că prietena sa nu mai vroia să fie împreună cu el, un tânăr de 18 ani,...

Închide