Bunii samariteni s-au dovedit a fi hoţi

17 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Doi adolescenţi, unul de 14 ani şi celălalt de 16 ani, au jefuit o bătrânică, profitând de faptul că femeia, care mirosea puternic a alcool, nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a picat în mijlocul drumului.

Şi-a dat seama că a fost furată

Dacă cineva ar fi văzut doi copii ajutând o femeie bătrână să se ridice de jos, cu siguranţă că i-ar fi lăudat pentru buna-creştere de care dau dovadă. Ei bine, alta ar fi situaţia dacă cei doi buni samariteni ar atenta la bunurile şi banii pe care femeia îi are în buzunar. Asta a păţit o pensionară din oraşul Călan, care, miercuri după-amiază, pe strada Independenţei din localitate, nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a căzut pe jos. Doi tineri, văzând-o prăbuşită, s-au apropiat de ea şi au ridicat-o, numai că, între timp, unul dintre ei i-a băgat femeii mâna în buzunarul de la pantaloni şi i-a furat toţi banii. Dându-şi seama că hoţii i-au furat pensia, victima a început să strige după ajutor, iar un trecător a auzit-o şi a anunţat poliţia.

Mirosea puternic a alcool

Cu toate că au reuşit să fugă de la locul faptei, cei doi hoţi au fost prinşi la scurt timp de oamenii legii. În urma audierilor, aceştia au recunoscut că au furat din buzunarul femeii suma de 347 de lei, profitând de faptul că aceasta era băută. Pe numele tinerilor, cercetaţi în stare de libertate, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat. Banii pensionarei au fost recuperaţi în totalitate. (L. Botici)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
“Este nevoie, mai mult ca oricând, de unitate în partid”

Acum, când populaţia României trece prin cea mai grea perioadă de după 1990, din cauza măsurilor de o duritate fără...

Fotbal week-end

Liga a II-a, etapa a IV-a, sâmbătă, 18 septembrie, ora 11.00: FC Bihor - CS Mioveni; CSM Rm. Vâlcea -...

Retezatul, la 75 de ani

Nici nu ştii cum trec anii, s-ar putea spune... Evident, nu eram născut la vremea când biologul Alexandru Borza a...

Închide