„Energeticianul“ vrea să-şi refacă imaginea

Nicolae Gavrea

Liga a II-a de fotbal este de fapt cea care deschide weekend-ul fotbalistic din judeţul nostru, pentru faptul că microbiştii hunedoreni au posibilitatea să urmărească tot, mâine, sâmbătă, dar de la ora 11.00, pe Stadionul “Jiul” din Petroşani, partida în care ACS Energeticianul revine în faţa propriilor suporteri.

Echipa din Valea Jiului pregătită de Cristian Dulca doreşte să îşi refacă imaginea după ce în etapa trecută a înregistrat un eşec, e drept, pe stadionul echipei U Cluj Napoca, principala favorită la câştigarea campionatului, dar înfrângerea a fost una usturătoare.
În etapa a IV-a din Liga 2 de fotbal, petroşănenii vor evolua cu Aerostar Bacău (locul 18 din 20, cu un singur punct), care a pierdut, în etapa trecută, pe teren propriu, cu 2-0 în faţa liderului seriei. După trei etape, echipa din Valea Jiului este pe locul şapte, cu 6 puncte, la fel ca şi formaţiile de pe locurile 5, 6 şi 8, adică Academica Clinceni, U Cluj şi, respectiv, CS Mioveni. Lider, cu punctaj maxim, este acum Chindia Târgovişte, urmată de trei echipe cu şapte puncte, fiind vorba despre Sportul Snagov, FC Argeş şi Petrolul. Aerostar Bacău, formaţia care vine la Petroşani, se află în clasament alături de ASU Politehnica Timişoara şi Metaloglobus Bucureşti, grupări care au acumulat tot un singur punct, în vreme ce “lanternă roşie” este CS Baloteşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.