Energeticianul a învins Unirea Alba Iulia

Nicolae Gavrea

Nou promovata în Liga a II-a de fotbal, acum Energeticianul Târgu Jiu (fosta ACS Şirineasa) este cea de a doua echipă din judeţ care va disputa un meci oficial la finalul acestei săptămâni.

Energeticianul va juca partidele de pe teren propriu pe Stadionul “Jiul” din Petroşani, care aşteaptă să fie omologat în aceste zile pentru organizarea de partide din cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării. Până atunci, echipa din Valea Jiului a întâlnit pe Unirea Alba Iulia, pe care a învins-o cu scorul de 2-0, prin golurile înscrise de noii veniţi Lăsconi şi Neacşa.
În prima repriză, antrenorul Cristian Dulca i-a trimis în teren pe Moldovan – Petre, Lung, Ioniţă, Drugă – Tudorache, Cristea, Nicoară, Alex. Dulca – Neagu, Lăsconi, iar în repriza secundă pentru Energeticianul au evoluat Miron –Dragu, Iordache, Misăraş, Tomozei – Enache, Stoenac, Ionică, Cioiu – Neacşa, Lăsconi.
La finele săptămânii trecute, cei de la Energeticianul trebuiau să susţină o partidă amicală cu CS U II Craiova, dar aceasta nu s-a mai disputat, la cererea oltenilor, astfel că jocul cu Unirea Alba Iulia a fost ultimul înainte de startul noii ediţii din Liga a II-a de fotbal. În prima etapă, în acest weekend, Energeticianul va juca la Petroşani cu “sora” Luceafărul Oradea, cele două echipe având acelaşi patron, pe Nicolae Sarcină.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.