Politica si administratie

Emanuel Clej, lider județean al Partidului Umanist

Membrii Biroului Executiv al PUSL s-au reunit la Galați, în cadrul unei ședințe pe a cărei ordine de zi s-au aflat mai multe subiecte, printre care lansarea campaniei electorale pentru 2024 și prezentarea noului brand al Partidului Umanist Social Liberal.
La evenimentul de la Galați au par­tici­pat și Petru Mărginean, vicepreșe­dinte al partidului împreună cu Emanuel Clej (foto), validat de Bex pentru funcția de președinte al Or­ganizației Județene Hunedoara a PUSL. „Avem doi ani pentru a identi­fica soluțiile la pro­ble­mele cu care se confruntă devenii. Dacă voi fi pro­punerea partidului pentru a can­dida la funcția de primar al mu­ni­cipiului Deva, nu voi refuza. Am exper­tiza necesară”, a declarat Emanuel Clej pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Astfel, PUSL și-a fixat obiectivele pen­tru alegerile din 2024, stabilind care sunt pașii pentru perioada ur­mătoare și strategia de consolidare și dezvoltare a rețelei de filiale locale. Deputatul Grațiela Gavrilescu, pre­șe­dintele Forului de Conducere Cole­gială al PUSL, a vor­bit despre iden­titatea PUSL, un partid care trebuie să fie un exemplu de echi­libru politic, em­patie și profesio­na­lism. „Avem propria noastră identitate, unică și extrem de valoroasă. Avem o șansă is­torică de a fi un exemplu pentru oameni și pentru întreaga clasă politică. Să fim un exemplu de echilibru, al ver­ticalității, al patriotismului, al credinței și al respectului pentru valorile autentice ale acestui popor”, a transmis Grațiela Gavrilescu. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura