Sport

Eliminare cu cântec şi excluderi din lot

04  x 1 jiulr

Ciprian Marinuţ

 Eşecul usturător, scor 1-4, suferit de Jiul în faţa celor de la FC Drobeta, pe teren propriu în Cupa României, l-a enervat pe patronul Alin Simota, iar boss-ul a decis să excludă din lot patru jucători.

Umilinţă maximă
Antrenorul Daniel Timofte i-a menajat pe titularii Hotoboc, Apetri, Răduţoiu şi Stancu în meciul cu echipa de la Dunăre, iar Jiul a plătit scump extravaganţa tehnicianului. Minerii au fost îngenuncheaţi, chiar acasă, de FC Drobeta şi au părăsit Cupa României, după un umilitor 1-4. Echipa de la Dunăre a condus cu 2-0, iar Jiul a dat senzaţia că poate reveni, marcând prin Gheţi dintr-un penalty, pe care tot el l-a obţinut. Din păcate, portughezul Moutinho a obţinut o lovitură de pedeapsă, pe care a transformat-o cu precizie şi a dus, apoi, scorul la 4-1, după o acţiune personală, deşi finanţatorul Alin Simota i-a cerut antrenorului Daniel Timofte să redreseze din mers corabia Jiului.

Patru jucători, daţi afară
Patronul Alin Simota i-a băgat pe sportivi în şedinţă, imediat după meci şi le-a reproşat evoluţia slabă.  După discuţii, ce au durat mai bine de jumătate de oră, Simota a decis să renunţe la serviciile jucătorilor Afrem, Stuparu, Irinel Dumitru şi Bastardu. Cei patru  au fost anunţaţi că îşi pot căuta echipă, iar alţi patru fotbalişti de bază au primit avertisment, să-şi revină până la jumătatea lunii septembrie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura