Eliminare cu cântec şi excluderi din lot

28 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

04  x 1 jiulr

Ciprian Marinuţ

 Eşecul usturător, scor 1-4, suferit de Jiul în faţa celor de la FC Drobeta, pe teren propriu în Cupa României, l-a enervat pe patronul Alin Simota, iar boss-ul a decis să excludă din lot patru jucători.

Umilinţă maximă
Antrenorul Daniel Timofte i-a menajat pe titularii Hotoboc, Apetri, Răduţoiu şi Stancu în meciul cu echipa de la Dunăre, iar Jiul a plătit scump extravaganţa tehnicianului. Minerii au fost îngenuncheaţi, chiar acasă, de FC Drobeta şi au părăsit Cupa României, după un umilitor 1-4. Echipa de la Dunăre a condus cu 2-0, iar Jiul a dat senzaţia că poate reveni, marcând prin Gheţi dintr-un penalty, pe care tot el l-a obţinut. Din păcate, portughezul Moutinho a obţinut o lovitură de pedeapsă, pe care a transformat-o cu precizie şi a dus, apoi, scorul la 4-1, după o acţiune personală, deşi finanţatorul Alin Simota i-a cerut antrenorului Daniel Timofte să redreseze din mers corabia Jiului.

Patru jucători, daţi afară
Patronul Alin Simota i-a băgat pe sportivi în şedinţă, imediat după meci şi le-a reproşat evoluţia slabă.  După discuţii, ce au durat mai bine de jumătate de oră, Simota a decis să renunţe la serviciile jucătorilor Afrem, Stuparu, Irinel Dumitru şi Bastardu. Cei patru  au fost anunţaţi că îşi pot căuta echipă, iar alţi patru fotbalişti de bază au primit avertisment, să-şi revină până la jumătatea lunii septembrie.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Sorin Ienulescu şi jocul de-a pãdurea (II)

Rămăsesem datoare, din ediţia trecută a şuetei, cu ultima parte a conversaţiei avute cu pictorul hunedorean, Sorin Ienulescu.

Cu echipa decimată la Supercupă

Opt jucători ai FC Deva (fostă FC CIP), deţinătoarea titlului de campioană naţională la futsal, sunt indisponibili pentru partida cu...

La PRM, a început sarabanda schimbãrilor

Preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara, Costel Avram, pare să fi pus gând rău stării de indiferenţă, instaurată în ultima vreme,...

Închide