EvenimentFlash

Şi-a înscenat tâlhãria, de frica familiei

01 bani

Dan Terteci

O tânără din Deva a declarat că a fost tâlhărită, pentru a justifica faţă de familie lipsa unei sume mari de bani. Poliţiştii deveni au descoperit că de fapt totul era o cacealma. În data de 24 august, în jurul orei 18:25, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată că Oana C., de 24 de ani, a fost agresată de persoane necunoscute şi deposedată de suma de 830 de lei şi 300 de euro.

A zis că a fost lovită în cap
Fapta s-ar fi petrecut la intrarea în scara unui bloc de pe strada Scărişoara, din Deva. Tânăra le-a declarat anchetatorilor că  s-a deplasat la filiala unei unităţi bancare, situată pe strada Mihai Eminescu unde, având o bancnotă de 500 de euro, a schimbat 200 de euro în lei şi a primit rest 300 de euro. Cu banii în mână, s-a deplasat spre domiciliu, iar la intrarea în scara blocului a fost atacată şi deposedată de bani. Întrucât a suferit leziuni la cap, „victima” nu a putut furniza date despre agresori.
Extinzând verificările, poliţiştii au stabilit că, în realitate, povestea fetei nu are acoperire, ea producându-şi singură leziuni şi simulând tâlhăria, pentru a justifica familiei lipsa sumei respective de bani, pe care a cheltuit-o în cursul lunii iulie 2009. În funcţie de rezultatul final al anchetei, tânăra riscă să fie sancţionată contravenţional pentru falsa alarmare a autorităţilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura