Şi-a înscenat tâlhãria, de frica familiei

28 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

01 bani

Dan Terteci

O tânără din Deva a declarat că a fost tâlhărită, pentru a justifica faţă de familie lipsa unei sume mari de bani. Poliţiştii deveni au descoperit că de fapt totul era o cacealma. În data de 24 august, în jurul orei 18:25, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată că Oana C., de 24 de ani, a fost agresată de persoane necunoscute şi deposedată de suma de 830 de lei şi 300 de euro.

A zis că a fost lovită în cap
Fapta s-ar fi petrecut la intrarea în scara unui bloc de pe strada Scărişoara, din Deva. Tânăra le-a declarat anchetatorilor că  s-a deplasat la filiala unei unităţi bancare, situată pe strada Mihai Eminescu unde, având o bancnotă de 500 de euro, a schimbat 200 de euro în lei şi a primit rest 300 de euro. Cu banii în mână, s-a deplasat spre domiciliu, iar la intrarea în scara blocului a fost atacată şi deposedată de bani. Întrucât a suferit leziuni la cap, „victima” nu a putut furniza date despre agresori.
Extinzând verificările, poliţiştii au stabilit că, în realitate, povestea fetei nu are acoperire, ea producându-şi singură leziuni şi simulând tâlhăria, pentru a justifica familiei lipsa sumei respective de bani, pe care a cheltuit-o în cursul lunii iulie 2009. În funcţie de rezultatul final al anchetei, tânăra riscă să fie sancţionată contravenţional pentru falsa alarmare a autorităţilor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Sorin Ienulescu şi jocul de-a pãdurea (II)

Rămăsesem datoare, din ediţia trecută a şuetei, cu ultima parte a conversaţiei avute cu pictorul hunedorean, Sorin Ienulescu.

Cu echipa decimată la Supercupă

Opt jucători ai FC Deva (fostă FC CIP), deţinătoarea titlului de campioană naţională la futsal, sunt indisponibili pentru partida cu...

La PRM, a început sarabanda schimbãrilor

Preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara, Costel Avram, pare să fi pus gând rău stării de indiferenţă, instaurată în ultima vreme,...

Închide