Elevii şi sportivii cu performanţe vor fi premiaţi de Consiliul Judeţean

17 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Consiliul Judeţean Hunedoara alocă peste 100.000 de lei pentru premierea elevilor şi sportivilor cu rezultate deosebite, dar şi a profesorilor şi antrenorilor acestora.

Eforturile deosebite şi rezultatele obţinute de elevii şi sportivii hunedoreni la concursurile şi olimpiadele şcolare, respectiv la competiţiile sportive care s-au desfăşurat în anul 2018, sunt de rezonanţă la nivel naţional şi internaţional. De aceea este necesar să existe o modalitate prin care să aducem în lumina reflectoarelor acei tineri care, prin munca lor, au reuşit să facă cinste judeţului Hunedoara.
În acest sens, la propunerea conducerii Consiliului Judeţean Hunedoara, în şedinţa de vineri, 19 aprilie 2019, vor fi supuse aprobării două proiecte prin care se alocă suma de 107.000 de lei pentru premierea unui număr de 214 elevi, sportivi, profesori şi antrenori. „Palmaresul realizat în domeniul sportului şi poziţia de excelenţă deţinută de sportivii hunedoreni ne determină să respectăm valorile noastre şi să le oferim un minimum de recunoştinţă. Ca hunedoreni şi autorităţi ale administraţiei publice locale avem obligaţia să recunoaştem meritele deosebite ale sportivilor, dar şi ale elevilor care au obţinute rezultate deosebite la concursurile şi olimpiadele şcolare”, a declarat Mircea Flaviu Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.
Premiile vor fi acordate în cadrul evenimentului „Gala Excelenţei Hunedorene” care se va desfăşura în data de 6 mai 2019, de la ora 13.00, la Teatrul de Artă din Deva. (A. Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lupte libere: Alexandra Chiş, medaliată în Turcia

Tânăra sportivă Alexandra Chiş, legitimată la CSS Petroşani, pregătită de Gheorghe Răducu, a participat recent la un puternic concurs internaţional...

Juniorii de la ACS West Deva, locul 1 în seria a V-a

În ultima etapă a Seriei a V-a din Campionatul Naţional Futsal U19, echipa ACS West Deva a obţinut o nouă...

Cursul FRF de perfecţionare a antrenorilor

Federaţia Română de Fotbal şi Şcoala Federală de Antrenori a desfăşurat, în premieră la Deva, cursul de perfecţionare al antrenorilor...

Închide